Caut colaboratori

Posted by

Ideea o am in minte dinainte de a pleca in vacanta, dar cum am zis ca nu am timp sa ma ocup de ea mai bine o mai aman. Modelele si metodele de colaborare vor fi foarte difersificate. Pe scurt am deja prea multe bloguri pe care scriu si uneori parca nu mai am tragere de inima sa scriu asa pe banda articole.

In special ma intereseaza oameni pasionati care sa scrie despre acvaristica, jocuri online, snowboard, gadgeturi in limba romana, despre blogging si social media, carti si gadgeturi in engleza. Ma intereseaza de asemenea ca cei care scriu sa se ocupe si de promovare daca stiu si se pricep si la asta, daca nu ii mai invat eu. Nu doresc sa cumpar articole asa ca colaborarea de acest gen pica.

Probabil va intrebati care sunt avantajele unei astfel de colaborari si de ce nu ati scriie pe proprile bloguri. Ei bine raspunsul pe care il am pentru cei mai carcotasi este urmatorul: Probabil e mult mai bine sa incepi sa scrii pe un site care are deja PR 1-3, un trafic nu foarte mare dar care exista, o vechime deja si o indexare in google si in unele cazuri si ceva venituri generate de siteul respectiv.

Daca sunteti interesati va astept cu un e-mail la office [at] nanotel [dot] ro.

6 comments

  1. Este greu sa gasesti un astfel de colaborator. Este atat de comod sa iti faci singur un blog incat nu merita sa scri pentru altcineva. In fine, SUCCES!

  2. Daca stie si SEO, si social media, si de toate, si are si bani de domeniu si hosting e foarte bine dar doar in romania le face omul singur pe toate si pe urma se mira de ce nu are succes.

Comments are closed.