Caut oferte de internet

Posted by

 Primul model l-am „lasat” in autobuz. Pe al doilea l-am lasat la incarcat azi in tren. Probabil daca nu se uita nimeni dupa perdea si acum se mai incarca. Oricum vroiam sa renunt la abonamentul de la Vodafone ca trecusera deja 2 ani si sa fac un abonament mai ieftin.

Speram sa-mi iau o tableta ceva la oferta, asa va trebui sa imi iau un modem la oferta, sau nu neaparat un modem, as putea folosi tableta pe post de mifi. Deci ce oferte cunoasteti, ati lucrat cu ele si le recomandati?

Abonament de date de la Vodafone 

Asta merge bine, l-am avut de vreo 4 ani am fost multumit de el, in padure unde nu e pic de semnal vodafone era normal sa nu mearga nici el dar in rest nu am avut probleme.

Cartela reincarcabila Vodafone

Stiu ca era o optiune destul de interesanta, puteai plati cand ai nevoie pentru 2 saptamani sau pentru o luna de zile dar parca atunci cand m-am interesat de optiunea respectiva imi dadea cu virgula pretul care era cam piperat.

Internet de la Orange

Nu stiu ce oferta au ei, dar am fost foarte multumit de modemul luat SH si care era branduit Orange.

Internet de la Cosmote

Iarasi nu stiu ce oferte au, am avut alte colaborari interesante cu ei dar nici macar o cartela de la ei. Desi am lucrat foarte bine o perioada buna cu Sunlight.

Internet 4G de la OpticNet

Am cerut in teste un modem de genul asta si am inteles ca-s un blogger prea mic pentru a primi asemenea produse valoroase in teste de la ei. Asa ca trebuie sa ma multumesc cu tabletele de la evoMAG.ro, cu laptopurile de la Maguay si cu alte produse care au cu mult valoarea de 80 de euro cat era un mifi de la ei. Probabil trebuie sa astept pana cand vor invata ce inseamna social media.

Alte solutii

Nu stiu, poate exista si altele, eu tind sa merg pe mana unei companii mari, adica bune, rele, sunt fan Vodafone, chiar daca mi-au taiat netul ieri de nici macar o poza nu se mai incarca dupa ce am urmarit vreo 2 ore o emisiune TV, dar ii inteleg si eu. Oricum era final de luna azi mergea iar foarte bine. Dar sunt deschis sa ascult si despre alte solutii. Cert e ca imi trebuie un mifi si o cartela/abonament de date.

 

7 comments

 1. Recomand ofertele Cosmote. Dupa ce am analizat destul am vazut ca ei au cel mai mult trafic la un pret acceptabil.

 2. Poate n-ai intrebat bine cum te poti juca cu OpticNet 4G.
  Mai sunt si alte optiuni:
  1. Intreba publicul
  2. Intreaba un prieten
  3. Poti face si F-F

 3. 1. Prin acest articol am intrebat publicul? Vezi vreunu care sa spuna ceva despre 4G?
  2. Am intrebat si un prieten, la unchisu sau ceva de genu la o pensiune din Brasov cica ii mergea naspa rau acest 4G. Acum nu stiu daca pensiunea respectiva nu era „langa” Brasov.
  3. Nu stiu ce e F-F.

 4. Salutare,pentru cei necunoscatori internet 4g sa lansat in Romania de cateva luni prin compania 2ktelecom(www.2ktelecom.ro) iar LV7 Necc Telecom vand pentru ei abonamente de internet 4g wimax.

Comments are closed.