Caut oferte pentru Austria

Posted by

Se simte miros de iarna si de zapada, inca la foarte mare departare dar e bine sa ne pregatim din timp. Asa ca am inceput sa caut oferte de cazare in Austria pentru la iarna. In principiu am o locatie ieftina si foarte misto, dar din pacate nu are wireless sa ma dau pe net seara, si as prefera si acest amanunt, sau poate un hotel cu piscina, nu am idee, insa daca tot mai e timp destul, as prefera sa caut si alte oferte poate cine stie, gasesc ceva mai ieftin sau ceva mai interesant din punct de vedere al timpului liber. Nu de alta, dar la 4 se cobora dupa munte, la 5 eram la cabana, la 6 seara eram deja mancati si pana la 10 – 11 era multa plictiseala.

Prefer zona Kaprun ca sunt foarte multumit de toate posibilitatile pe care le ofera ghetarul si chiar daca le-am explorat aproape pe toate, sigur e loc destul ca sa nu ma plictisesc.

2 comments

  1. Salut, desi ai spus ca preferi zona Kaprun iti pot recomanda un hostel dar in Kitzbuhel cu 30 de euro pe noaptea pentru camera dubla, pentru camera de twin 30 de euro, iar pentru camera cu 4 paturi in camera 27 de euro pe noapte, cu internet gratuit si wireless, cu mic dejun inclus si daca vrei te pot astepta si la aeroport sa te duca direct la hostel. daca vrei poti sa intri pe http://totuldesprehostel.blogspot.com/2009/07/categoriile-de-hosteluri-partea-iii.html daca vrei sa verifici si tu oferta sau sa iti faci rezervare.
    O zi buna,
    Dorin

  2. Am studiat putin problema, pare chiar mai aproape, dar nu-s muntii lafel de inalti, iar faptul ca-s telescaune/teleferice fara numar ma cam sperie, Kaprun e mic copil pe langa zona asta, dar nu vreu sa nu mai stiu in ce directie sa o iau ca sa incerc si partia aia si paitia ailalta.

Comments are closed.