Ce poti face dincolo de miezul noptii?

Posted by

Ce poti face la ora 2 noaptea? Un lucru bun ar fi sa dormi. Poate cel mai productiv lucru.

Dar eu sunt o pasare de noapte, asa ca e inca devreme si nu mi-e somn. Desi nu mi-e somn sunt totusi destul de obosit ca sa pot face ceva. Asa ca stau pe net, ma uit la ecranul albastru al monitorului si nu imi vine nimic in minte de facut. Sunt prea obosit sa fac lucruri importante sau care necesita atentie si totusi nu indeajuns de obosit ca sa dorm. Asa ca stau si aberez pe blog. Ce alceva as putea face. Sa scriu o poezie? Greu. Tre sa ai acea stare de spirit necesara pentru asta; uni o numesc muza, eu o numesc o stare de energie vie si inspiratie.

Deci ce poti sa faci la o ora asa de tarzie? Sex? Nevasta sa culcat de mult, doar nu e o pasare de noapte. Sa cauti ceva pe internet, util si interesant de citit? Am incercat si asta aseara dar in loc de profetiile reale ale lui Nostradamus am gasit tot felul de aberatii de i-am injurat si pe cei de la google si pe aberantii aia care descopera tot felul de  noi documente chipurile scrise de Nostradamus si asfel netu e plin de Noile Profetii in care Nostradamul abereaza cam cum as putea sa o fac si eu fara sa am pic de fler clarvizionist.

Ma intorc iar la intreabarea, ce pot face? Sa stai la vorbe cu prietenii pe mesenger? Greu cand toti dorm sau s-au bagat la cate un film care i-a aruncat fara vointa lor in lumea lui Mos Ene.

Deseori noaptea ma uitam la filme, uneori pana in zori de zi daca filmele erau foarte bune. Dar nu prea mai sunt filme bune. SF-urile s-au transformat in telenovele sf in care misterul nu se elucideaza niciodata, si tot astepti sa mai apara o noua serie si inca una, dornic de a-ti satisface curiozitatea, dar nu se intampla nimic. In plus serialele bune sunt in pauza momentan, in asteptarea unei noi serii, iar filmele de cinema, le-am cam vazut toate.

Grea intrebare, ce poti sa faci la aceasta ora? Cred ca ma voi duce in sufragerie si ma voi arunca in lumea minunata a cartilor. Poate asa o sa ma apuce somnul.

Noapte buna!

One comment

  1. Stiu sentimentul, si eu sunt pasare de noapte. De obicei eu lucrez sau pierd vremea pana imi vine somnul iar daca vreau neaparat sa dorm ma uit la OTV si ma prinde somnul aproape imediat!

Comments are closed.