Ce ti-e si cu oamenii astia…

Posted by

Ii inveti sa isi faca cont la adsense, le ti siteurile pe host, incep sa faca bani, le vine primul cec, mai trece o luna si vine si al doilea cec de la AdSense, si uita datorita cui au invatat sa faca acelele lucruri. Nu e meritul meu, e meritul lor si munca lor, dar fara existenta mea poate nici nu ar fi stiut vreodata in viata ce inseamna AdSense, sau ca se pot face banii pe net. Oricum nu regret faptul ca fac banii care ii fac, doar uneori comportamenul lor imi lasa un gust amar in gura, si ceea ce regret cel mai mult este ca sunt doar cativa care au ascultat de vorbele mele si ca sunt multi altii care m-au luat in ras.

Am avut o retea de cartier si 200 de oameni ma vedeau ca un zeu pentru reteaua lor (poate ca exagerez), cand am inceput sa le vorbesc de bani pe net, vreo 10 doar au incercat, vreo 3 dintre ei au si reusit sa faca peste 100$ pe luna. Regret ca nu am reusit sa conving macar 50 dintre ei ca se pot face bani frumosi.

Mai nou am o noua provocare, coducerea firmei Nanotel a fost preluata da o tanara domnisoara, iar provocarea mea este sa o fac sa intelega ca se pot face bani seriosi pe internet, si ca nereusita mea in acest domeniu a fost doar nereusita mea, si ca exista posibilitati si oportunitati care ii pot aduce un salariu foarte bun. Deocamdata face cam ce ii zic eu, nu se implica in decizii sau proiecte noi, si inca nu intelege ce e cu toata nebunia asta din jurul banilor pe net. Probabil crede ca e doar un mit, si ca patronul firmei e putin cam dus cu capul. Partea buna e ca nu se da in laturi de la munca, si poate tocmai aceasta munca facuta cu simtul raspunderii va aduce succesul firmei in afacerile pe net.