Cine e cel mai evoluat blogger? Un evoBLOGGER.

Posted by

Mihai Patrascu de la evoMAG.ro urmareste cu interes evolutia blogosferei si stim cu totii ca mereu a ajutat la dezvoltarea acesteia. Astfel, a fost mai mult decat incantat cand i-am propus aceasta campanie de promovare. Si, ca sa nu mai lungim vorba, va dau mai multe date despre ea mai jos.

Obiectiv campanie:

Promovarea magazinului online evoMAG.ro

Mecanism campanie:

– Alege un produs de pe evoMAG.ro, spune cum si de ce ai promova acel produs.
– Pune link catre categoria din care face parte produsul.
– Pune de asemenea un link catre acest articol si da un e-mail cu linkul articolului/articolelelor participante la campanie (ca sa fim siguri ca le avem si daca nu functioneaza track-back-ul).
De asemenea, apreciem daca promovati evenimentul pe Facebook si pe Twitter folosind hashtagul #evoBlogger .

Conditii de participare:

Sa ai blog de cel putin o luna de zile.
Sa ai un profil creat pe sampler.ro .

Premii:

Locul 1: Un smartphone Samsung Galaxy Mini S5570 Alb cu sistem de operare Android, wireles si multe altele.
Premii de consolare : 10 stick-uri USB de 4 Gb

Perioada de desfasurare : 24 Octombrie – 5 Noiembrie
Juriul este format dintr-un reprezentant EvoMag.ro si unu’ Haotik.ro; puncteaza respectarea briefului, creativitatea, dar si implicarea in campanie.

Telefon Mobil S5570 Galaxy Mini

Stick USB 4GB

25 comments

  1. Explică-mi că poate nu înțeleg: de ce te-ai lăudat atât că asta-i o campanie pt bloggerii din Ploiești? Întreb, doar …

    1. Pentru ca ma bazez pe blogerii din prahova ca aceasta campanie sa iasa bine, dar sper la mai mult de 12 bloguri in campanie.

  2. Nu e dedicata doar celor din Prahova. Se adreseaza tuturor bloggerilor din .ro (si de ce nu si international) Probabil ca Mashable abia astepta sa se bage in campanie :))

  3. @Mihai Ioan care nnoul blog ca la blogul tau faceam acum mai bine de o luna reclama?

  4. @Mihai Ioan or sa mai fie concursuri la care sa dau bannerele de pe blogul meu, dar caut sa aduc premii cat mai mari. Am un feeling ca mai urmeaza si alte concursuri daca asta iese bine.

  5. va recomand la toti telefonul samsung galgaxy mini s5570 pentru ca ai atateaa posibilitati de comunicare ca nu stii pe care sa o alegi ai wifi ai de toate trebuie numai sa stii sa le folosesti ai mii de jocuri pe care sa le incerci si sute de noi aplicatii oti sa til personalizezi sa intri mai usor in aplicatii cu ecranul tactil de asta va recomand telefonul

Comments are closed.