Cipurile 666 si apocalipsa

Posted by

Innebunit de stirile legate de noul pasaport si de cifra 666 care se gaseste si pe el dar si pe oricare alt produs care foloseste codul de bare in sistem EAN, am decis sa recitesc Apocalipsa. Desi am crezut ca mi-a luat jumatate de ora, am observat ca trecusera vreo 2 ore si ceva. A fost interesant, unele lucruri chiar mult mai interesante decat acum ceva ani cand nu aveam in cap ideile si credintele pe care le am acuma. Din pacate, partea cu adevarat interesanta vine dupa pacea de 1000 de ani de care ne vorbeste si Nostradamus si nu vad rostul sa intru in prea multe detalii legate de ea.

Legat de nebunia asta cu cipurile implantate si cu alte chestii de genul asta. Lumea tipa ca nu e de acord, ca si cum ar putea face ceva. De asemenea ma amuza teoriile conspiratiei si cum cifra aia e implantata in mod ocult acolo de nu stiu ce organizatie care ne vrea raul. Credeti ca daca maine am schimba cifra aia in 555 nu s-ar schimba si premonitiile lui Ioan. Deocamdata suntem destul de limitati asupra cunostintelor noastre despre timp, si chiar daca o dam inainte cu liberul arbitru si cu dreptul de a alege.

Si in plus tot ce scrie acolo e foarte logic si previzibil chiar si in ziua de azi, mai ales de cand cu criza asta. Daca banii (icoana fiarei) sau cardul  ajung sa nu mai valoreze nimic, atunci normal ca nu mai posezi nimic, mori de foame si ajungi sa dai in cap vecinului sa ii mananci mancarea sau chiar pe el, sau cealalta varianta, ajungi sa te sinucizi (si cred ca ati vazut destule cazuri de „victime” ale crizei mondiale). Daca dispare petrolul, iarasi se duce naibii foarte rapid totul de rapa. Cum reactioneaza lumea in astfel de situatii, s-a vazut in Grecia si Irlanda (daca nu stiti la ce ma refer mai uitati-va si voi pe la stiri).

Problema de a renunta la carduri sau bani cred ca se poate pune doar daca vrei sa te duci in munti si sa traiesti cu radacini de copac.

Cu alte cuvinte nu prea avem ce face, intr-un fel istoria s-a scris, si probabil toate acele rele se vor isca cand cade Babilonul (America) sau se termina rezerele de petrol. Oricum vremurile sunt aproape si probabil le vom prinde si noi. Sau poate vom reusi cu ajutorul masinilor electrice si pe hidrogen sa schimbam viitorul.

2 comments

  1. pacat ca nu avem acces la masinile alea cu apa….
    cand se vorbea ca sau descoperit au aparut altii si le tin la pastrare acum.

  2. mai uitate pe Discovery, poate va iese din cap si ideea asta ca sunt tinute secret.

    Unele hibride circula si in Romania, iar tesla motors nu e singura care are modele pe piata in momentul asta.

Comments are closed.