Concurs: O carte pentru cititori (Religie)

Posted by

De azi inainte, in fiecare luni, o data la doua saptamani, voi oferi o carte cititorilor mei. Banuiesc ca daca va place sa cititi „romanele” pe care le scriu pe blog, cu siguranta ca o sa va placa sa cititi din cand in cand si cate o carte.

Asa ca m-am gandit impreuna cu libraria online libris sa oferim o carte la doua saptamani celui care ne arata cat de mult isi doreste aceasta carte. Cartea o puteti alege dintr-o categorie specifica fiecarei editii a concursului si trebuie sa nu depaseasca suma de 50 ron. Daca va uitati pe site, veti vedea ca nu sunt prea multe carti care sa sara de acest pret, asa ca aveti de unde alege.

Si care putea fi tema aleasa saptamana aceasta decat Religia. Deci asa mai pe romaneste spus, alegeti o carte din categoria Religie de pe site, care sa nu depaseasca 50 ron, spune de ce ti-o doresti si s-ar putea sa te trezesti cu ea acasa. In principiu o sa aleg comentariul care mi-a placut sau m-a impresionat cel mai mult, dar daca veniti toti cu comentarii unu’ si unu’ si o sa imi fie foarte greu sa aleg, atunci dau repede o fuga pe random.org si aleg castigatorul.

Castigatorul il anunt la editia urmatoare a concursului, adica Luni 2 Mai,  cand voi alege o alta tematica, cel mai probabil: Afaceri.

Succes si inspiratie in scrierea comentariilor.

7 comments

 1. O carte care chiar mi-as dori cu adevarat din aceasta categorie este Coranul. Vreau sa privesc religia si prin ochi musulmani, vreau sa ii inteleg mai bine si sa vorbesc cu ei aceiasi limba, sa nu mai existe piedici in comunicare si semne de intrebare care mi le ridic atunci cand am in preajma o persoana care nu impartaseste aceiasi religie cu mine. Tot ce tine de ortodoxie, datini si obiceiuri, sfaturi si indrumari, primim cu totii de la preotii nostrii ortodocsi atunci cand pasim in biserica. Avem cu totii acelasi Stapan dar fiecare om indiferent de religie Ii glasuieste altfel. Eu vreau sa inteleg fiecare glas.
  http://www.libris.ro/religii-orientale/coranul-STE973-118-190-5–c7943–p367914.html

 2. Stiu ce spun crestinii despre moarte si trecerea „dincolo”, stiu si ce spun hindusii, buddhistii, as vrea sa vad ce idei au si vechii egipteni. Deh, nu strica sa fii pregatit pentru orice eventualitate. Mai ales ca, in fond, nu stii cine are de fapt dreptate 😀

  http://www.libris.ro/religii-orientale/cartea-egipteana-a-mortilor-HER973-111-150-6–c7943–p359930.html

  Acum serios vorbind, imi doresc sa citesc cartea asta de vreo 15 ani, dar ca un facut, nu mi-a picat niciodata in mina.

 3. Hello! As opta pentru aceasta carte deoarece subiectul pe care il abordeaza aceasta carte mi se pare foarte interesant;mereu am fost curioasa si dornica de a afla cat mai multe informatii referitoare la experientele stranii ale oamenilor,legate de prezentele stranii,duhuri,vedenii si bineinteles minuni.Felicitari pentru aceasta idee (in acest fel,speram sa mentinem impreuna pasiunea pentru literatura) ! O seara placuta !

 4. Hello! As opta pentru ” Despre Vedenii, Duhuri Si Minuni „- Ignatie Briancianinov,deoarece subiectul pe care il abordeaza aceasta carte mi se pare foarte interesant;mereu am fost curioasa si dornica de a afla cat mai multe informatii referitoare la experientele stranii ale oamenilor,legate de prezentele stranii,duhuri,vedenii si bineinteles minuni.Felicitari pentru aceasta idee (in acest fel,speram sa mentinem impreuna pasiunea pentru literatura) ! O seara placuta !

 5. In primul rand va felicit si va multumesc pentru acest gest minunat de care lumea are nevoie! Eu mi-as dori „Cartea Egipteana A Mortilor” deoarece sunt fascinat de acesta cultura straveche si atat de misterioasa, mai ales de importanta pe care o dadeau vietii de apoi considerata mai profunda decat viata insasi. Felul in care isi tratau mortii,toate ritualurile de la imbalsamare pana la pregatirea camerelor funebre cu picturi,vase,statuete si toata bogatia de elemente trezesc in mine o mare admiratie si curiozitate cu atat mai mult cu cat aceasta cultura inca inca mai ascunde multe secrete.

Comments are closed.