Concurs Snow Explosion

Posted by

In cadrul concursului organizat de cei de la freejump.ro ce-l de-al doilea task este sa povestim despre cea mai tare zi pe partie. Oricum sa nu credeti ca mi-am schimbat cumva parerea despre concursurile organizate in romania sau ca as avea vre-o sansa sa castig de data asta, dar macar de data asta taskurile au fost interesante. In primul task trebuia sa iti personalizezi blogul in stilul Snow Explosion si in prima faza mi sa parut cam aiurea sa fac asta, adica sa arunc 2-3 bannere pe blogul meu si gata personalizarea. Dupa aceea mi-a venit ideea cu tema wordpress Snow Explosion si mai ales ca mi-a placut ce a iesit, am decis sa particip totusi la concurs. Ar fi totusi nedrept sa nu recunosc ca undeva acolo in sufletul meu nu exista speranta de a castiga. Ca vorba aceea speranta moare ultima.

Cel de-al doilea task a fost insa de-a dreptul interesant si mi-a facut multa placere sa rememorez fiecare an in care m-am dat pe diverse partii atat in Romania cat si in Austria cautand care a fost cu adevarat ce-a mai placuta experienta de pe partie de-a lungul celor 4-5 ani de cand am pus pentru prima oara placa in picioare. Oricum in articolul urmator o sa povestesc si un scurt remember al diferitelor intamplari avute pe partie de-a lungur „anilor” cat si despre ziua care o consider eu ce-a mai tare de pe partie.

La final as vrea sa pun cateva argumente pro si contra legat de faptul ca ar trebuii sa castig sau nu aceest concurs.

In primul rand incep cu motivele pentru care NU ar trebuii sa castig acest concurs:
1. Nu scriu corect romaneste (asta e adevarul, trist sau mai putin trist, nu prea imi pasa atata vreme cat lumea are rabdare sa treaca de primele cuvinte si sa afle ca exista totusi si ceva interesant sau profund in spatele analfabetului de la prima vedere)
2. Nu am studii jurnalistice (adica scriu ce vreau, cum vreau, nu am un stil anume, nu am vre-un talend deosebit in a creea opere litarare sau macar articole de ziar)
3. Nu sunt un bloger cunoscut (asta ar ajuta atata atat la promovarea evenimentului cat si raportat la numarul de posibili cititori ai articolelor)
4. Nu scriu cu diacritice.

Si la urma micile avantaje de ce ar trebuii sa castig acest concurs:
1. Addicted to internet (asta inseamna ca iau laptopul cu mine oriunde ma duc si daca am net ar putea exista in fiecare seara cate un update de filme si poze de la eveniment)
2. Am aparat foto si camera de filmat (nu sunt profesionale dar merg pentru youtube de minune)

Oricum ambele puncte pot fi avute si de multi alti bloggeri mai ales ca in ziua de azi toata lumea are camera foto si video, ca sa nu mai vorbesc de camerele profesioane nu jucariile ieftine care le posed eu.

Oricum cred ca organizatorii ar trebuii sa ia aminte si la aspectele de mai sus cand vor alege castigatorul.