Cum a fost in platou la Vocea Romaniei

Posted by

 Impresionant. Asta e primul cuvant pe care am hotarat sa-l spun cand vine vorba despre Vocea Romaniei. Cand am intrat in hala unde are loc evenimentul am vazut un mare spatiu interior si undeva in spate erau in interior parcate cateva rulote. Rulote din acelea de actori care nu-s tocmai de mici dimensiuni. Era practic o parcare imensa acoperita. Undeva in celalalt capat era amenajata scena.

Cand vezi asa ceva pentru prima oara iti dai seama ca un astfel de show costa foarte multi bani si ca exista o armata de oameni care fac ca totul sa mearga ceas. Sa nu mai vorbesc de armata de bodyguarzi care sa se asigure ca intra doar cei invitati si sa-l conduca pe fiecare catre zona in care trebuie sa stea. 

Studioul in sine, desi e doar o mica parte din hala, este si el imens. Nu vreau sa compar cu un alt studio in care am mai fost dar ala in comparatie cu ce vad acum pare o joaca de copil.

Nu o sa ma apuc sa imi dau cu parerea care era mai bun, care mi-a placut si pe care talentul il dadea afara din casa pentru ca nu asta am vazut eu pe scena. Am vazut oameni care au muncit enorm de mult ca sa fie acolo, oameni care au muncit enorm de mult pentru a avea succes si parca nici nu mai conteaza cine e mai bun cand vezi doar oameni buni pe scena. Si da, mi-a placut Iuliana, dar toti au fost extraordinari.

Eu oricum nu prea comentam din spatele tv-ului ca asa si pe dincolo, dar daca vii si vezi pe viu ce se intampla acolo, chiar ca nu mai iti arde de comentarii. Ramai cu un singur cuvant de spus: Respect.

4 comments

  1. pune si tu poze cu chestii pe care nu le vedem la televizor, de exemplu cu rulotele alea.

  2. …eu am fost la preselectiile din Constanta la Romanii au talent 2, m-am distrat de minune mai bine de 20 ore, peste 5 ore per stagiune (dimineata si seara x 2 zile).

    Asa ca iti inteleg starea de euforie, mai ales ca studioul ala e de-a dreptul demential si vazut prin ochii Voyo sau ProTV.

Comments are closed.