Cum le stie romanul el pe toate ca e destept domnule

Posted by

Citesc si ma distrez. Admini de pe un forum mare si cunoscut inchid un thread, ca nu are cum sa fie domnule asa, ca ala e tepar si ca nu se poate. Pe forumul meu aceasi oferta care parea extrem de dubioasa la prima vedere. Lafel de sceptic am fost si eu in primele momente, dar m-am interesat si explicatia era foarte simpla si plauzibila. O firma mare din romnia ofera memory stickuri promotionale gratis cu incriptile firmei respective pe el. Nu chiar gratis, pentru a castiga premiu trebuie sa introduci cifrele din codul de bare de pe butoiasul respectiv. Dar cifrele respective este chiar COD PRODUS, adica codul de identificare al produsului, adica e unic pe fiecare produs de genul ala. Cu alte cuvinte orice butoi ai avea si de oriunde cumparat codul este acelasi. Cu alte cuvinte poti sa iei stikuri gratis pentru toata familia, vecinii din tot cartierul, si pentru tot orasul daca pui adresa si bagi codul. Adresa cred ca e bine sa fie diferita pentru fiecare castigator.

Deci pana aici e simplu, chiar se poate ca cineva pentru un amarat de vot la un concurs facut de o banca sa dea un stick gratis, mai corect ar fi ca nu iti da un stick gratis ci iti da informatia necesara ca sa obtii un stik gratis, sau te ajuta sa il castigi.

Bineinteles ca articolul va fi publicat dupa ce s-au dat toate stikurile si dupa ce toata lumea le-a primit.

In afacerile aste pe net se pare ca sunt posibile si lucruri aproape imposibile. Dar daca lumea nu e open mind nu are decat de pierdut. Si eu am fost sceptic la unele chesti si am pierdut si altii vad ca fac lafel. Dar asta este, viata merge inainte, cum spunea unul din membri forumului pe care nu l-am inteles niciodata si pe care pana la urma l-am dat afara.

One comment

  1. Hehe, am vrut sa militez si eu pe celebrul forum, dar e deja gata concursul. daca vrei iti trimit poza cu stickurile, eu si inca 3 prieteni le-am primit deja, sunt foarte bine facute la capitolul design.

Comments are closed.