Cum sa planuiesti urmatoarea vacanta in 3 pasi simpli!

Posted by

Stim, peste tot se vorbeste despre ghid de calatorii, cu tips and tricks pentru a gasi si a alege unele dintre cele mai bune oferte de turism. Unii si altii ne invata despre cum sa ne distram in diverse locuri, in locatii poate mai putin cunoscute de toata lumea. Credem insa ca sunt si altele la care sa fii atent, printre care si alegerea agentiei de turism.

Reusita unei vacante consta si in alegerea unei agentii de turism cu experienta si reputatie. Nu vei dori sa ai experiente neplacute in decursul vacantei. Acestea sa fie din cauze de organizare si sa fii nevoit sa ceri explicatii si ajutor celor de la agentie. Este cosmarul oricarui turist si pana cand sa fii si tu patitul mai bine mergi din prima la sigur.

Asadar, pentru cei care se pregatesc temeinic pentru vacanta si fac research, o recomandare este o agentie de turism Curtea de Arges precum CDI Ognivia Travel, cu pagina oficiala wowtour.ro.

Organizeaza urmatoarea vacanta in 3 pasi simpli

De indata ce ai gasit agentia de turism, esti cu un pas mai aproape de vacanta mult dorita. Asadar cauta palmaresul CDI Ognivia Travel si alege un pachet turistic care sa te multumeasca si din punct de vedere al perioadei, dar mai ales a pretului.

Iata cateva reguli de aur:

  • Evita perioadele de varf

Daca te intereseaza in mod special o oferta anume fii flexibil din punct de vedere al datelor. Vei fi surprins de varietatea de optiuni dacă ai posibilitatea de a schimba putin zilele de plecare sau de intoarcere. Daca esti cu adevarat vanator de oferte tine cont de acest lucru.

  • Regula de baza este sa nu amani

In randul celor care sunt fie calatori, fie turisti, exista un fenomen si anume cel de amanare. Toata lumea spune intr-o zi ca si cand acea zi chiar ar urma sa fie ziua in care incepi sa pun la punct un plan de calatorie. Culmea, asta nu se mai intampla. Nu mai amana, mai cu seama pentru ca ai atat de multe oferte de last minute sau early booking. Cu cat esti mai convins/a de vacanta dorita, cu atat mai bine.

Colaboreaza cu CDI Ognivia Travel si bucura-te de avantaje de client

Aceasta agentie de turism Curtea de Arges iti pune la dispozitie sejururi, circuite, dar si sejururi individuale. Aventureaza-te sa mergi la mare, la munte, peste hotare sau oriunde in tara. Ai oferte variate aici.

Ca sa intelegi diversitatea de oferte de aici, iti spunem si ca poti opta pentru city break. Se spune despre acest tip de calatorie ca este calea de compromis, cand simti nevoia sa mergi in vacanta, insa resursele precum timpul sau banii nu sunt neaparat in favoarea ta. Oricum ar fi, bucura-te de avantaje si la acest tip de calatorii.

Daca din ce vezi in pagina oficiala nu te incanta, atunci alege varianta unei oferte personalizate. Consilierii sunt gata sa te ajute si sa iti ofere variante.

Contact:

0757.204.204
rezervari@wowtour.ro