Cum se scoate dopul la o stica de vin cu un prosop

Posted by

Daca mi-ar fi zis cineva ca dopul de la sticla de vin se poate scoate doar cu ajutorul unui prosop as fi zis fie ca face misto de mine si ca sunt povesti de adormit copiii. Prima oara cand am vazut mi-a amintit cat m-am chinuit acum vreo 2 ani cu o surubelnita sa scot dopul ala blestemat de la sticla de vin. Si totul era asa simplu.

Acum sa va spun tehnica foarte simpla. Se ia un prosop se impatureste si se pune pe un perete vertical. Atentie sa nu fie perete de rigips. Apoi se loveste usor cu fundul sticlei de perete, adica de prosopul tinut pe perete. Se tot loveste asa cat sa nu spargi sticla si usor usor dopul o sa inceapa sa iasa. cand trece de jumate il extrageti cu mana ca alfel o sa varsati vinul pe jos.

E buna pentru facut pariuri treaba asta, sigur va asigura o sticla de vin un asemenea pariu.

5 comments

  1. da e misto faza, observ insa ca tu nu ai stat in camin:)
    eu am vazut o operatie din asta prima oara sau la unu de la Verdict(aia cu vine politia) sau de la Ghetodaci.

  2. Tot ce pot zice e un mare LOL. Se pare ca ori nu bei prea mult vin ori nu a ajuns metoda asta pe acolo. In Moldova majoritatea afla aceasta metoda pe undeva pe la 16 ani. Eu tin minte ca prima data m-a invatat taica-meu asta cand aveam vreo 7 ani. Inutil sa spun ca am spart sticla!

  3. Am stat in camin, dar ori vinul venea de acasa in bidon de plastic, jumate il beam in tren, ajunveam la camin deja veseli fie eram dotati cu tot ce trebuie. Nu pot sa zic ca am baut multe sticle de vin la viata mea dar sigur am vazut multe desfacandu-se, si in camin si la petreceri si bairame, dar niciodata nu am vazut o sticla desfacuta asfel.

  4. ai dreptate Drakudemine… si eu sunt din moldova si eu am aflat la 16 ani… slava cerului ca a lasat dumnezeu si metoda asta, altfel nu stiu ce ma faceam

Comments are closed.