Da chiar #tudecebeibere ?

Posted by

 Am participat ieri la duelul greilor din online, duel bazat pe motivele pentru care se bea berea. Si daca ei beau bere pentru ca pot, si eu o sa scriu pe blogul meu pentru ca pot. Si asta intr-un fel descalifica echipa lui Adi Hadean si Teo in favoarea gustului.

Si ca sa concluzionez repede inca inainte de a incepe articolului, bem berea pentru ca ne place, unora gustul, altora distractia, altora socializarea, sau altii pentru ca doar pot si nimic altceva.

Daca vreti sa va spun despre ce a discutat acolo, nu am decat atat de spus: ce se discuta la bere ramane la bere, in rest au mai fost mici scapari din timpul evenimentului pe twitter. S-au dat si ceva premii comentatorilor mai cu inspiratie de pe Facebook si in final la o grosime de esarfa a castigat tot echipa gustului.

Eu am avut ocazia sa mai fac doua poze de colectie cu doi oameni pe care ii admir: Andi Moisescu si Bogdan Naumovici. Auzisem de Andi ca este un om extraordinar de la altii, am avut ocazia sa ma conving despre asta de la primele secunde cand a zis ca o sa intrebe lumea cine e ala de langa Haotik. In poza cu Bogdan Naumovici radeam cu gura pana la urechi pentru ca mi-a zis: „Sti ca s-au inventat si aparete de fotografiat mai mici”.

 

Bineinteles ca au si alte vedete pe acolo, dar cred ca ati inteles ca in colectia mea intra oameni pe care ii consider eu speciali. Ce e ciudat ca sunt cativa oameni speciali care sunt si vedete dar pentru faptul ca m-am invartit prea des in jurul lor ii vad ca prieteni si nu ca vedete, asa ca nu m-am gandit niciodata sa vreau o poza cu ei.

Revenind la competitie, mi-a placut foarte mult faptul ca exchipele erau compuse din (si vreau sa citez din Heroes) „unu de al nostru si unu de-al lor”.  Sper ca va mai amintiti filmul. Asfel in fiecare echipa era un blogger si o vedeta, sau mai bine zis un blogger-vedeta si un non-blogger vedeta. Eu am tinut cu echipa formata din Bobby Voicu si Radu Gabriel, atat pentru faptul ca Bobby e anteprenor cat si pentru glumele supert tari cu Mesopotomotosopotomapamieni si berea care se bea cu paiul, cat si pentru faptul ca il enerveaza pe Bobby. E fun sa-l mai enerveze si alti nu doar eu cu intrebarile mele stupide.

Apoi va invit sa vedeti si alte cateva poze din cadrul confruntarii, cam putine dar sunt cam rusinos cand trebuie sa fac poze cu tableta:

P.S. Nu incercati sa cititi cuvantul ala cu Mesopotamieni ca vi se pune carcel la limba.

One comment

  1. Andiii, amicul. Ma bucur ca ai prins sa faci poza cu el! E foarte tare! Sper ca ati schimbat cateva cuvinte.

Comments are closed.