De azi scriu si pe SamsungMobilers.ro

Posted by

 De astazi va invit sa cititi articolele mele si pe SamsungMobilers.ro. Si primele doua imi sunt tare dragi mai ales ca am invatat multe (parerea mea) despre modul de realizare a unui scurt clip, despre tehnici de filmare si mai ales cate ceva despre montaj. Asa cat sa ma laud ca am facut si asta in viata mea.

Ce veti gasi in viitor pe acest site? Review-uri la produse faine bineinteles marca Samsung, idei traznite si indraznete, si multe altele. Va invit sa il adaugati in feed daca vreti sa fiti cat mai conectati la noutatile de pe piata.

Daca va place ce am scris acolo, dati share pe twitter si facebook sa le vada si altii si sa creasca mandria in mine ca m-a facut tata baiat inteligent 🙂

Si de asemenea o sa va rog sa imi lasati aici un comentariu despre cum credeti ca imi pot indeplini urmatoarea misiune: Angry Birds Space pentru care initial m-am gandit daca pot ajunge cumva in spatiu (inca ma mai gandesc dar asta ar da multe dureri de cap celor de la Samsung nu?)  Un balon meteorologic, o camera Samsung care va degera de frig si iese un video de toata frumusetea ca cel de mai jos:

Si mai aveam si alte idei nebunesti, sa filmez in piscina si astfel sa creez impresia de „in space” sau altele. Inca ma gandesc, inca astept sugestii, caut o solutie de a ajunge in spatiu si ce va mira asa de tare asta? Angry Birds Space e un joc cu pasarici si se pare ca am si eu stolurile mele prin creieri.

2 comments

  1. Domnule felicitari. Atata doar: sa nu lauzi brandul mai mult decat este 😀 In rest, eu zic ca ai merita sa scrii si pe bloguri mari ca Mashable 😀

Comments are closed.