De ce am 4 conturi de mesenger?

Posted by

Ma gandeam azi ca cei de la yahoo ar trebuii sa faca un fel de „call redirect” asfel incat cand cineva te apeleaza pe unul din conturile de mesenger sa ajunga la unu singur, cel catre care se face redirectarea si pe care esti online. Apoi am ajuns la intrebarea, de ce oare am eu 4 conturi de mesenger si de ce le folosesc pe toate 4. Desi parca doar 3 folosesc din ele + unu de gtalk + un server de irc + naiba stie pe unde mai intru ocazional cu acelasi pidgin.

Cum de m-am facut cu 4 conturi stiu, cum as putea sa scap de ele, nu stiu. Primul e compus din numele meu si a fost folosit multi ani de-a randul ca unicul cont de mesenger. La un moment dat, bunul meu prieten Dragos Barligea devenise atat de enervant incat am hotarat ca este un consum inutil de nervi pentru ambele parti, continuarea discutilor si mi-am skimbat id-ul. Asa m-am ales cu cel de-al doilea id de mesenger. Id compus din numele firmei mele. Tot in vremea respectiva mi-am bagat multimesenger si am facut si al treilea id de mesenger legat de siteul fabricadebani.com (id-ul fiind foarte asemanator cu siteul). Acesta din urma l-am folosit pentru a da mass-uri cu noutati de pe site. Atat de multe mass-uri ca intr-o zi cei de la yahoo s-au saturat si au blocat contul. De vreo 8-9 luni am observat ca l-au deblocat si in ziua de azi stau pe el. Din pacate sau din fericire dupa pidgin nu pot da mass-uri si chiar daca am ceva important de spus, e lene mare sa ma loghinez pe cont pe yahoo ca sa dau un mass, asa ca e no-mass de data asta contul.

Ultimul cont l-am facut in septembrie, stiti voi un job nou, comunicare intensa pe mesenger, frica de interpretari de ce eu am firma (da firma aia falimentara a mea) si alte chesti de genu asta a dus la crearea unui nou id. Ironia soartei face ca jumatate din firma sa imi citeasca blogul destul de des acuma. Spre ca nu voi face cate un id la fiecare nou job.

Cum as putea sa renunt la ele? Nu stiu, e o durere de cap sa le ai dar parca nici nu iti vine sa scapi de ele.

Exista momente in care am mult de lucru si vin tot felul de disperati sa ma strezeze cu intrebari inutile, si exita momente in care nu am ce face, stau si nu ma cauta nici unu, nici macar sa fac o amarata de conversatie stupida.

P.S. Primul id as putea sa-l fac cadou daca gasesc persoana potrivita pentru el, Adica pe cineva care are acelasi nume cu al meu si care ma convinge ca merite sa il primeasca cadou.

One comment

  1. Ba dar totushi cat imi dai sa te las in pace…. tot din banii aia de la Neogen:))Pffff esti pa sa moara ciprinel !

Comments are closed.