„De data asta s-a mers prea departe”

Posted by

In general nu sunt la zi cu ultimile stiri si barfe, mi-a ajus mie ceva la urechi zilel astea de pipi intr-o piscina in bulgaria si ceva legat de neogen…. am banuit eu ca e de la marele event Neogen dar nu mi-am batut prea tare capul cu asta…. astaizi am aflat toata povestea si ma intristat.

Citeam in urma cu cateva saptamani pe blogului lui Zoso de o banare a lui Piticu’ pentru o poza cu gemele spanzurate si mi-a ramas in cap replica lui Zoso: „De data asta s-a mers prea departe”. Pentru cei ce vor sa revada stirea click aici.

Cum critica el (zoso) cu asprime prosia, grosolania si incultura din blogosfera romaneasca, si cat de mult se aseamana acuma cu cei pe care ii critica. Piticul e mic copil pe langa Zoso. As vrea sa vad un post pe blogul lui Zoso de genu:

am decis să şterg … şi să banez bloggerul.
de data asta s-a mers prea departe.
pa pa, zoso.ro…

Te poti bana pe tine insuti zoso? Sau tu nu ai mers prea departe. Credeam ca totusi exista oameni care fac ceva pentru blogosfera romaneasca, oameni care ofera calitate, care se zbat. Sa speram ca nu ma va dezamagii in curand si Cristian Mezei sau Boby Voicu. Te pusesem pe un pedestal la aceasi inaltime cu ei, se pare ca nu esti decat un o alta „valoare” de pe internet, lafel cum prin presa aveam o Bahmutenu (si as scrie pagini intregi de exemple)

Pacat, mare pacat ca bate vantul cand e vorba de valoare. O zi trista pentru blogosfera.

P.S.  Pentru cei care nu stiu la ce ma refer mai sus sa citeasca despre nivelul inalt de cultura al blogerilor adunati de Neogen in bulgaria, despre ce a facut zoso pe acolo si cum a pus borcanul cu urina pe net.

Cum fu in Bulgaria  , Pentru colectionari (borcanul cu urina) , Mircea Badea „show”

One comment

  1. Zoso face legea si o aplica numai cand are chef.

    Daca Mircea Badea zice o prostie, imediat il apostrofeaza, daca Zoso face o golanie roaga lumea sa nu comenteze.

    Asta e, avem si prosti, intre noi!

Comments are closed.