Delfini in Dambovita

Posted by

Nu o sa va vina sa credeti, o pereche de delfini au acostat in Dambovita. Acestia prefera covrigii Boromir si raspund la numele Serban si Ana daca ii strigati.

Dincolo de gluma nu pot de cat sa transmit felicitarile mele celor de la Propaganda pentru idee si pentru realizare. Desi in momentul acesta are doar 300 de vizualizari in mod clar urmeaza sa devina viral si eu pariez pe cel putin 5000 de vizualizari in max 2 saptamani.

UPDATE: La ora 00:00 deja se afisau peste 31.000 de vizualizari. Deci pot sa maresc linistit miza pariului ca sare de 100.000 de vizualizari.

7 comments

  1. HAHAHA :))
    Adevarul e ca sunt multe chestii interesante pe dambovita. Am vazut acum cateva zile un meci de football intre 10 rate si vreo 30 de pescarusi .. se bateau pe o portocala ..:D

  2. salut .. eu mizez pe cateva sute de mii azi .. si saptamana asta 1 milion 2 sau 3 … pe youtube sa blocat numaratoarea..a fost postat azi dimineata si a aparaut pe toate siteurile de presa ..antena 1 , protv , relaitatea , cancan etc..

  3. Cred ca de 5000 trece azi, deja ne putem gandii la numere mult mai mari.

  4. Ar fi fost ok sa fie delfini reali , dar sunt facuti pe calculator ori au suprapus o filmare cu delfini peste filmearea din dambovitza

Comments are closed.