Despre social media

Posted by

Se stie ca nu-s un mare adept al social media, si cred ca trebuie sa fi facut pentru asa ceva ca sa ai succes in acest domeniu. Desi multi ma considera o persoana sociabila, sau cel putin asa sper eu, atunci cand sunt intr-un mediu necunoscut nu prea mai reusesc sa socializez asa cum mi-ar place mie. Cred totusi ca atunci cand vine vorba de persoane de sex feminin, reusesc sa socializez mai usor.

Despre social media si socializare se aude multe, si multe sunt chiar povesti inflorite de-a lungul timpului. Dar totusi nu pot sa neg faptul ca social media si socializarea in general inseamna multe oportunitati si avantaje. De asemenea tind sa cred ca multi, privind undeva foarte sus nu reusesc sa vada micile oportunitati aparute pe traseu, oportunitati care i-ar putea aduce bani frumosi si fara sa ajunga la un numar impresionant de legaturi in retelele de social media. In fond nu cantitatea conteaza cat conteaza calitatea. Desi multi se gandesc doar la cantitate.

De asemenea in unele cazuri, pot aparea oportunitati neasteptate, asa ca nu strica niciodata sa cunosti persoane noi. Una din ultimile oportunitati cred ca mi-au adus 500-1000 de euro si cred ca nu e singurul avantaj venit din partea acelei persoane. Deci merita sa fim implicati in social media, si merita sa ne extindem legaturile daca suntem axati pe calitate.