Dimensiuni Quechua Tarp L de la Decathlon

Posted by

Mă gândesc că sunt și alții care își doresc să știe dimensiunile exacte ale acestui tarp și cum la ei pe site lipsește o dimensiune destul de importantă, am reușit, după ce am studiat mai multe clipuri video pe YouTube, să dau de cineva care a pus efectiv ruleta pe latura mică și să aflu dimensiunea acesteia. Culmea e că în încercarea de a-l determina pe Chat GPT să calculeze această dimensiune din poză, eu estimasem vizual că ar putea fi undeva la 200 cm, ceea ce Chat GPT nu a reușit sub nicio formă să își dea seama. Așa că am fost uimit când am văzut pe clip cât de mare dreptate am avut.

Oricum am de gând să mi-l cumpăr pentru proiectul cu Turul Europei 2024 și nu numai, așa că așteptați-vă la un review video la mine pe canalul de YouTube în perioada următoare. Poza de mai jos sper să vă lămurească, să vă ajute și sper să o preia și cei de la Decathlon.ro să o pună la ei pe site ca să ajute și pe alții. E poza lor modificată puțin, am scos dimensiunile în inci că nu ne interesează prea tare pe noi sistemul metric respectiv și am adăugat și dimensiunea pentru latura scurtă în poza, am furat cifra zero de la numărul 180 astfel încât să păstrez cât mai exact designul original al pozei.

Pentru cei care nu au chef să își folosească cunoștințele matematice ca să calculeze, vă spun eu, lungimea lateralelor este de 150 cm.

Tarpul de mai sus este conceput pentru a oferi o protecție eficientă împotriva ploii și soarelui, fiind ideal pentru drumeții, camping sau picnicuri în natură. Este fabricat dintr-un material rezistent la apă și raze UV, ușor de montat datorită punctelor de ancorare bine plasate și sistemului intuitiv de prindere. Cu dimensiuni generoase, acesta asigură un spațiu amplu pentru adăpostirea echipamentelor și relaxarea în aer liber. Designul său versatil permite montarea în diverse configurații, adaptându-se perfect la nevoile fiecărui utilizator și condițiile specifice fiecărui mediu natural. Acest tarp este un accesoriu indispensabil pentru orice aventurier care apreciază timpul petrecut în natură, combinând funcționalitatea cu confortul.

P.S. Dacă cunoașteți pe cineva în agenție sau la departamentul de marketing de la Decathlon dați-mi de știre că mai îmi trebuie ceva produse pentru călătorie și mă gândesc că nu ar strica să facem un parteneriat dacă tot o să le folosesc în cele 6 săptămâni cât voi fi pe drumurile Europei.