Din autobuz: Trebuie sa inchid ca vine autobuzul

Posted by

 Stateam ieri in statie, asteptam sa vina autobuzul care ma duce la tren. Gramezi mari de zapada si lume multa care, la fel ca mine, astepta zgribulita autobuzul. Din statie nu se vedea cand vine autobuzul, doar o pustoaica la vreo 20 de ani vorbea la telefon pe marginea drumului, de-ale fetelor.

La un moment dat, ii spune interlocutorului:

– Auzi, hai ca mai vorbim alta data, acum trebuie sa inchid, pentru ca vine autobuzul.

Lumea zgribulita da buluc pe poteca ce iesea in strada, incercand sa prinda un loc mai aproape de usa autobuzului. Tipa isi baga tacticos telefonul in geanta apoi se uita tacticos in jurul ei si, dandu-si seama ce se intampla, le spune:

– Stati asa, nu vine nici un autobuz, vroiam sa termin mai repede conversatia si de aceea am spus ca vine autobuzul.

Lumea putin dezamagita se intoarce pe poteca inapoi pe trotuar.

7 comments

  1. E ca ala de pe litoral, omul cu biletele la spectacole care anunta prin megafon:”Iesiti toata lumea din mare, se schimba apa „.Normal ca asemenea prostie nu e posibila dar o fractiune de secunda crezi lucrul asta.

  2. Bă, nu știu dacă a mai fost cineva atât de sincer cu tine, însă țin morțiș să ți-o spun: Ești foarte tare. Mi-a placut povestioara.

  3. da, e o adevarata aventura zilele astea sa te sui sau sa cobori din autobuze. Amuzanta faza , insa cam mare usurinta in a inventa minciuni la individa cu pricina 🙂

  4. :))) si eu mai fac asa cateodata cand vreau sa termin mai repede conversatia 😀

Comments are closed.