Din dorinta de a fi primul

Posted by

roblogfest 2012 Uneori fac eforturi foarte mari pentru a ajunge in fata; nu stiu cum e in cazul altora, dar in cazul meu imi place sa fiu cel mai bun, sa fiu primul care vine cu o idee, care face ceva si, de ce nu, sa fiu numarul 1. Cu blogul, cu jobul, cu proiectele mele.

Sambata trecuta, din pacate, nu am putut sa mai ajung la RoBlogFest, dar mi-am dat seama ca faptul ca sunt acasa si ca pot urmari live ce se intampla acolo imi ofera o oportunitate unica de a fi primul care publica lista castigatorilor RoBlogFest 2012. Fapt care era aproape sa se intample.

Pentru asta m-am pregatit temeinic inca inainte de anuntarea rezultatelor, am scris articolul am pus cu <h3> categoriile, am scris chiar si Locul 1: Locul 2: Locul 3: ; tot ce mai trebuia sa fac era sa completez blogurile castigatoare si sa public articolul. Foarte simplu si cu siguranta nu mi-ar fi luat-o nimeni inainte. Sau cel putin asa am facut eu socotelile acasa.

Sotia plictisita de ce se intampla pe streaming a adormit. Bineinteles ca in momentul anuntarii rezultatelor, am trezit-o ca sa ma ajute la colectarea cat mai rapida a datelor. Nici asta nu a ajutat in a fi primul care publica rezultatele.

Din pacate, pe streaming, nu s-au vazut adresele blogurilor, iar in cazul unora dintre ele pe care nu le stiam si nici nu am inteles foarte bine care este adresa lor, am reusit doar sa notez ceva, ceva ce nu semana deloc cu blogul final. Ca exemplu pot sa dau „Mose Moshi„, „Baietii cu papion” sau „Fasion Pasion„, doar 3 dintre denumirile dupa care a trebuit sa caut atent in lista cu finalisti pentru a le identifica.

Sotia cauta blogurile respective pe laptopul ei, eu le completam repede pe blogul meu. Cu toate acestea, cand mai aveam doar 2 categorii, pe site-ul roblogfest.ro au aparut rezultatele, mi-a usurat putin munca la ultimele 2 categorii, am mai aruncat un ochi la toate pentru a fi sigur ca nu comunic informatii eronate si i-am dat publish.

Intre timp, lucru pe care aveam sa-l aflu abia dimineata, rezultatele fusesera publicate si pe refresh, mai mult, avea si poze de la petrecere. Inca raman la ideea ca, Costin avea rezultatele si articolul pus dinainte si doar a adaugat pozele si i-a dat publish, sau are pe cineva care s-a ocupat de asta, pentru ca el, spre deosebire de mine, a fost si la petrecere si chiar nu cred ca avea timpul necesar sa le scrie atunci.

Deci, din primul aveam de fapt confirmarea ca am fost al III-lea. Dar asta nu ma face sa dau inapoi data viitoare cand voi gasi o noua oportunitate, nu ma face sa renunt si de asemenea chiar daca de data aceasta nu am fost primul, implicarea mea in social media si promovarea articolului face sa fi castigat destul de multe de pe urma lui. Indeajuns de mult incat sa nu conteze daca am fost sau nu primul.

Dar toate aceste rezultate vin din dorinta de a fi primul.

2 comments

Comments are closed.