Din nou marca Samsung

Posted by

Colectiei mele de device-uri made by Samsung, se adauga de azi si un aparat foto digital de 10 Mpx. Ma intreb, daca ma duc la reprezentanta cu toate facturile aparatelor cumparate de la ei pana acum, or face si ei o reducere la urmatorul device pe care il cumpar de la ei?

Sa vedem ce avem pana aici: TV, UMPC, camera video, cuptorul cu microunde si probabil si altele, ca cine le mai tine socoteala… Deci ar trebui sa ma uit la ce laptop-uri micute vand, sau poate la un telefon, desi cred ca nu exista ceva sa egaleze Nokia.

Se aude, domnii de la Samsung? Un cadou mic si pentru mine, ceva, avem?

UPDATE 10.10.2013 :

Pentru ca banuiesc ca o sa circule articolul acesta pe internet zilele acestea, cred ca e binevenita o precizare. Published on: Aug 16, 2009 @ 15:34

Cu mult inainte de aparitia proiectului Samsung Mobilers, probabil chiar inainte de a da eu primul mail in care sa le propun sa fiu ambasador de brand. Dorinta mea a existat cu mult inainte de aparitia proiectului Samsung Mobilers, la aparitia lui am crezut ca este de fapt ideea mea, dar surse din Samsung mi-au demonstrat ca nu a fost ideea mea, fiind un proiect international.

2 comments

  1. Faptul ca ai multe chestii de la ei nu cred ca te indreptateste sa ceri ceva moka. E exact ca si cum te-ai duce la o femeie in piata si pentru ca ai luat de la ea ceapa, cartofi, fasole si morcovi ai fi cumva indreptatit sa ceri si usturoi gratis. Nici macar nu e vorba de cantitate, sa zici ca le faci cine stie ce vanzare. Ai avut o sansa, ai dat-o de gard, fii vertical si concentreaza-te pe altceva. Sfat prietenesc.

    PS:Nokia? Pe ce lume traiesti?

  2. Mack: ceream prin 2009, intre timp am luat mult mai multe produse samsung 🙂 Si le voi lua indiferent de ce decide Samsung.

    Sa te intreb ceva, ti-ai da viata pentru ceva ce iti doresti enorm de mult? Cat de departe ai merge? Oare recunoasterea lor nu este si o chestiune de onoare pentru mine? Recunoasterea lor nu ar fi intr-un fel o spalare a greselilor din trecut? Cat de departe ai merge sa repari o astfel de greseala? Pentru ca cel putin in mintea mea, recunoaserea lor ar insemna pentru mine ca am reusit cumva sa rezolv cu aceasta pata neagra din istoria mea in online.

Comments are closed.