Dl. Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, a deschis astăzi Scena Cybersecurity a GoTech World

Posted by

Inainte de a spune ce am de zis in randurile de mai jos, vreau sa fac precizarea pentru cei care ajung aici intamplator si nu ma cunosc, ca eu nu fac niciodata politica, nu am treaba cu partidele politice si nici nu am sustinut vreodata ca ma pricep la politica, mai mult chiar, uneori nici nu ma duc la vot.

Precontext: Am in cap teoria ca orice vice-primar, primar, parlamentar, deputat etc., indiferent de partidul din care face parte, dupa ce i se incheie mandatul, ajunge pe undeva, director la vreun spital/firma de amenajari parcuri/apele romane/targuri si piete/director de scoala sau liceu/etc. sau vreun consultant de strategie pe la BNR (intelegeti unde bat).

In contextul acesta, cand am primit comunicatul de presa de mai sus si am citit „Dl. Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO,” prima idee care mi-a venit in cap a fost: altul care „n-a ajuns” bine. Dar am deschis din curiozitate clipul de mai jos.

Dupa ce am urmarit clipul vreo 5 minute, am chemat-o pe nevasta-mea: „Auzi… tu il cunosti pe asta?„. Va spun sincer ca incepusem sa cred ca e doar o coincidenta de nume, pentru ca in naivitatea mea tot ce stiam despre acest om era „Mihaela, dragostea mea…„. Am ras cu totii atunci, asa cum am ras si asta vara de alt nene de la PNL (cred), care propunea sa convertim curentul electric in gaz, o idee foarte buna daca citeai cu atentie ceea ce a vrut de fapt sa zica.

Dupa ce am urmarit clipul, am stat si am si analizat putin, ca totusi postul de Secretar General Adjunct NANO nu pare genul de job care se da pe pile ca alea de pe la firmele de stat mentionate partial mai sus, pare genul de job pe care trebuie sa fii capabil ca sa il obtii, cam ca ala pentru care s-a zbatut si Codruta sa-l obtina pe la UE.

Ehe, in contextul de azi, comparand un fost candidat la presedentie al PSD si un presedinte actual (pe care si eu cu mana mea am pus stampila la primul mandat, la al doilea cred ca nu am fost, nu mai stiu), parca imi vine sa rad, doar ca nu e rasul meu, e mai mult un ras-de-plans si nu vad cu ochi buni evolutia scenei politice romanesti.

Dincolo de acest articol, sa stiti ca zilele acestea are loc (pe 10 și 11 noiembrie) pe platforma MyConnector.ro, cea de-a 10-a ediție GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), unul dintre cele mai mari evenimente de business din domeniul IT&Digital din Europa Centrala si de Est. Si sper ca, daca nu l-ati urmarit, sa cautati macar pe net inregistrari de la conferintele si seminariile din cadrul evenimentului.

P.S. Daca crezi ca acest articol a fost platit… nu vrea sa te jignesc, dar pot sa iti recomand cateva carti pe care sa le citesti, carti legate de manipulare, studii despre piata de advertising si eventual… glumesc, omule, cel mai probabil esti la nivelul la care si cartile lui Jules Vernes te-ar ajuta sa-ti mai deschizi putin mintea. Hint: De unde stia Jules Vernes ca o sa ajungem pe luna sau sa construim submarine? Clar era reptilian.

P.S.2. Mi-a mai zis mie candva, cand faceam naveta pe tren, o fatuca prea tare-n clanta despre faptul ca Geoana e un om destept, dar eram mai interesat de navetiste decat sa ascult ce zice una din membrele stafului lui. Sper totusi ca inca face parte din echipa lui.