Dupa 5 ani de blogging pe Haotik.ro

Posted by

 Salut, numele meu este Dragos Schiopu, fac 34 de ani peste cateva zile si in ultimii 12 ani ai existentei mele m-am prezentat de cele mai multe ori drept Haotik. Fara sa imi dau seama, toata aceasta munca a mea a creat un brand, un brand destul de cunoscut in online. Pacat ca nu am realizat acest lucru mai devreme. Insa a venit momentul ca drumurile noastre sa se desparta. Dupa ce am luptat ani de-a randul sa creez acest brand si sa ma identific cu el, incepand de azi am decis sa ne separam ca doua individualitati distincte.

Despre mine, ceea ce sunt, ceea ce vreau sa devin si care sunt lucrurile la care visez, puteti afla din pagina mea personala. Inainte de a comenta, de a trola sau de a spune mai stiu eu ce lucruri urate la adresa mea, vreau sa va spun un singur lucru: lasati-ma sa visez, pentru ca e visul meu si nu cred ca e problema nimanui daca visele mele sunt prea marete sau prea diferite de ale celorlalti. In plus, stim cu totii ca primul pas in a-ti indeplini visele este sa te imaginezi deja acolo.

Dupa ce a evoluat dintr-un blog personal catre un blog generalist, e timpul ca azi, dupa 5 ani de existenta, Haotik.ro sa se transforme din nou. A venit vremea sa aiba o linie editoriala cat de cat bine conturata si sa mearga mai departe ca un brand independent de mine. In continuare, veti gasi pe acest blog povestea unui personaj fantastic, asa cum apare sus in header de cateva zile.

Despre personajul Haotik si despre linia editoriala pe care vrea sa o adopte, nu o sa va spun prea multe in acest articol, o sa revina peste o ora chiar personajul principal sa va spuna mai multe. De azi, blogul va contine o poveste, o poveste cu multa inspiratie din realitate, dar totusi o poveste. O poveste a unui personaj plin de umor, voie buna si, nu in ultimul rand, energie.

Cat despre mine, a venit vremea sa fiu ceea ce am fost de fapt intotdeauna, un antreprenor. Pentru ca daca nu ati uitat, v-am spus ca intr-o zi o sa reusesc sa schimb lumea, si …. #asaincepe totul.

5 comments

  1. Sa crezi mereu in visele tale, sa lupti pentru a le realzia! Stiu ca poti. Multa bafta in tot ceea ce faci!

  2. welcome mr Dragos, i’ve been expecting you.
    i alta ordine de idei: la multi ani!

Comments are closed.