Esti in cautarea unui program facturare online? StillCo iti vine in ajutor pentru noile modificari ANAF!

Posted by

Dezvoltarea unei aplicatii pentru o afacere este un beneficiu pentru foarte multe companii. Acest lucru ajuta la dezvoltarea infrastructurii pe care o are o firma, dar totodata la ascensiunea pe care o poate avea. Bineinteles, acest lucru este foarte complex, iar pentru a avea o aplicatie care sa permita clientilor si detinatorilor de afaceri sa faca multiple actiuni este necesara o companie specializata. StillCo este locul potrivit unde poti solicita astfel de ajutor! Compania de IT&C Specialists contribuie la dezvoltarea complexa de software si aplicatii pentru orice afacere.

Afla despre o platforma de facturare integrata cu sistemul national RO E-Factura!

Sistemul Ro e-Factura este unul obligatoriu, pentru toate livrarile de bunuri si prestari de servicii ce au loc in tara. Acest lucru a fost o reala bataie de cap, inca de la sfarsitul lunii decembrie 2023, deoarece o multime de companii nu au stiut cu ce sa inceapa pentru a integra acest sistem. StillCo dispune de o platforma special conceputa pentru acest sistem, respectiv o aplicatie facturare ce cuprinde toate normele impuse de catre ANAF.

Utilizatorii platformei respective pot urmari extrem de usor facturile de intrare si iesire, fiind in control absolut al documentelor fiscale. Platforma are o interfata prietenoasa si cuprinde numeroasele functionalitati impuse de catre ANAF si SPV. Este un instrument excelent pentru usura munca oricarei firme, indiferent de domeniul de activitate. In acest fel, poti beneficia de un program facturare online, a carei interfata si mod de utilizare sunt potrivite pentru orice detinator de afacere.

Care este scopul programului de facturare online StillCo?

  • Sincronizarea aplicatiilor de gestiune financiara cu facturile receptionate si emise.
  • Folosirea unui singur certificat digital calificat pentru acces.
  • Produsele, preturile si furnizorii se pot prelua automat in program.
  • Platile si incasarile din banca, dar si bonurile de la casa de marcat se preiau si transmit automat.
  • RO e-Factura reseteaza sistemul fiscal, fiind un instrument modern, adaptat cerintelor si nevoilor.
  • Usurarea muncii in ceea ce priveste digitalizarea proceselor din orice tip de companie.

Ce alte servicii mai ofera StillCo?

Compania nu dispune doar de sistemul de facturare online ce poate fi implementat in firma ta, ci si de alte servicii de care poti beneficia pentru eficientizarea muncii.

Poti alege crearea unei aplicatii web personalizate, dezvoltarea unui contact center, implementarea unei aplicatii pentru trimiterea de SMS-uri smart, alaturi de servicii de gazduire si vanzare de domenii. StillCo urmareste dezvoltarea in mod eficient si complex de software si aplicatii, astfel incat fiecare afacere sa functioneze dupa normele impuse de ANAF sau SPV.

Eficientizarea muncii, cat si usurarea acesteia sunt doar doua dintre scopurile pe care StillCo le are. Pe site-ul oficial al companiei ai la dispozitie toate informatiile despre toate serviciile, despre cum functioneaza si care sunt avantajele acestora. Echipa de profesionisti, cu peste 30 de ani experienta, va veni in ajutorul tau pentru ca firma pe care o detii sa functioneze cat mai bine. Contacteaza-i la numarul de telefon sau la adresa office@stillco.ro.