De ce sa alegi un boiler termoelectric? Afla aici!

Posted by

Boilerele electrice au inceput sa se plaseze in topul preferintelor clientilor casnici, inca de cand au fost lansate pe piata. Acestea sunt structuri multibloc, ce se folosesc pentru a genera apa calda menajera dintr-un incalzitor extern. Alegerea lor se face in functie de numarul de persoane care utilizeaza apa calda, fiind disponibile in mai multe variante.

La Ro Plast Instal – totulpentruinstalatii.ro – ai la dispozitie mai multe modele de boilere termoelectrice, care pot fi utilizate in regim casnic. Afla care sunt avantajele acestor boilere si de ce ar trebui sa alegi unul pentru casa ta!

Care este diferenta dintre un boiler electric si cel termoelectric?

Boilerul electric incalzeste apa in baza unei rezistente electrice exclusiv. Acestea nu se pot conecta la sisteme de incalzire, dar sunt ideale pentru orice tip de spatiu, indiferent ca vorbim despre casa sau apartament. De cealalta parte, boilerul termoelectric are o actiune similara cu cel electric, dar are capacitatea de a functiona pe baza energiei electrice, cat si prin intermediul agentului termic. Un astfel de boiler termoelectric se poate racorda la o centrala termica sau la un sistem cu panouri solare, ceea ce unul electric nu poate face.

De ce sa alegi un boiler termoelectric pentru casa ta?

Fata de alte tehnologii, boilerele termoelectrice ofera o serie de avantaje distincte, ce te pot ajuta sa alegi un astfel de dispozitiv pentru casa ta. Iata care sunt principalele motive pentru care sa optezi catre un boiler termoelectric:

  • Incalzesc rapid apa menajera. Spre deosebire de boilerele electrice sau alte surse, boilerele termoelectrice nu au nevoie de prea mult timp pentru a incalzi apa menajera.
  • Sunt compacte, sigure si foarte simple. Boilerele termoelectrice sunt o alegere excelenta daca vrei sa economisesti spatiu, datorita dimensiunilor lor reduse, fiind un produs compact.
  • Nu ai nevoie de un anumit spatiu pentru a le pozitiona. Boilerele electrice au nevoie de spatiu suficient pentru a fi amplasate corect si racordate la tevi, ceea ce nu este si cazul celor termoelectrice. Acestea sunt independente de pozitionare, putand fi amplasate in mai multe locuri.
  • Functioneaza excelent chiar si la temperaturi ridicate. Boilerele termoelectrice pot functiona chiar si pana la 60 de grade.
  • Functioneaza silentios si sunt foarte fiabile. Boilerele termoelectrice functioneaza foarte silentios si nu au la baza piese mobile. De asemenea, au un cost de mentenanta redus, fata de cele electrice sau pe lemne.

Site-ul totulpentruinstalatii.ro dispune de o gama vasta de boilere termoelectrice, a caror calitate este una care te va multumi. Poti comanda online aceste produse, de diverse capacitati, ideale pentru intreaga familie. Se instaleaza usor si vin insotite de o serie de avantaje, asadar va puteti bucura cu totii de confortul termic pe orice perioada a anului. Acestea pot fi alese in functie de capacitati, astfel incat sa nu lipseasca apa calda. Cu ajutorul lor poti reduce considerabil facturile la energia electrica, deoarece centrala termica poate oferi simultan caldura si apa menajera.

Daca ai nevoie de ajutor pentru a alege boilerul corespunzator, poti contacta firma la numerele de telefon sau la office@roplast-instal.ro.