Exista sau nu secrete seo

Posted by

Citeam de curand intr-un articol ca nu exista secrete seo, si ca singurul secret seo este munca. Eu nu sunt intr-u totul de acord cu asta. Multa vreme am zis ca nu ma pricep la seo, ca nu stiu cu ce se mananca si nici nu reuseam sa am rezultate cat de mici legate de vreunu din siteurile mele. Insa de curand am obtinut niste rezultate uimitoare la unu din siteuri. Un site la care am abordat o altfel de strategie.

Pana atunci credeam ca are google ceva cu mine, defapt inca mai cred asta, dar pe de alta parte am incerc sa aflu ce anume nu ii place la siteurile mele. Daca este o interventie umana, atunci e de inteles, eu sunt cel care vrea sa le dea foc cas hoti nesimtiti, i-am injurat pe toate forumurile, e explicabila chestia. Dar totusi tind sa cred ca asta e paranoia mea, si ca in spate e un robot extrem de inteligent (inteligenta artificiala, web semantic, reguli de sintaxa si cine stie ce alte nebunii) care reactiuneaza cumva negativ la siteurile mele.

Oricum am gasit o cale sa il pacalesc pe acest robotel super inteligent si pana cand va invata sa citeasca si sa inteleaga limbajul uman sau chiar si dupa asta, il pot pacalii. Si asta e unu din secretele mele seo. Si am de gand sa merg cat mai departe sa descoper cum si cat poate fi pacalit.

2 comments

  1. Robotel super inteligent pe naiba…Daca era intr-adevar un robot superinteligent nu mai lasa atatea site-uri spam sa-si faca de cap de ani de zile. Vezi kaboo, hopa.ro, jocuri-gratuite.ro, jocuribune.ro, jocjocuri.com, jocuri-barbie.us, jocuri-fete.com, joculetze.org, jocuri-tari.ro, e-jocuri.biz si lista ar putea continua la greu…Sa nu mai vorbim de alte categorii de site-uri; eu m-am referit doar la ce ma doare:) Google romanesc arata de parca nu a mai intervenit nimeni(robot, om) de ani de zile, lasat in paragina…Google spune sa nu faci link exchange in mod direct, adica schimb pe schimb si sa nu faci ferma de linkuri pe pagina dar sunt sute de site-uri cu mii sau zeci de mii de vizite pe zi care incalca aceste reguli si reusesc prin aceste shimburi de linkuri sa urce in fata altor site-uri care ar merita sa fie mai in fata, pe merit. Deci, pentru mine, ceea ce spune politica google vizavi de ce aplica, este curata gargara de 2 lei…Asta daca nu cumva le convine situatia, din motive de Adwords, ca aceste site-uri sa existe si sa le aduca bani frumosi…Sper sa spun prostii…

  2. Daca exista secrete SEO sau nu?

    EXISTA din perspectiva Google – nu cred ca cel mai mare motot de cautare din lume ar dori sa se cunoasca public formula sa exacta de ranking a paginilor ( secret comercial )

    NU EXISTA deoarece totul tine de munca, asa cum o spun multi, si de dedicatie (poti gasi tot ce vrei pe Google si YouTube) … in rest tine doar de ambitie si de investitie (timp sau bani)

Comments are closed.