Face cineva un site calumea de turism?

Posted by

De cate ori plec in vacanta, plang ca nu gasesc pe net informatii care ma intereseaza. De fiecare data ma gandesc ca trebuia sa fi lansat la apa un proiect de turism care il am in cap si care nu am reusit niciodata sa il proiectez pe hartie. As fi fost interesat sa investesc in el daca as fi luat ghidturistic.ro dar cum am luat cu totul alta tampenie, a fost inca un motiv in plus sa aman acest proiect.

Asa cum spuneam ma duc spre Neamt de data asta. Si as vrea sa vizitez toate locatile interesante mai putin manastiri. SI tre sa alerg pe o groaza de siteuri ca sa vad ce ofera zona aia.

7 comments

  1. Raspunsul la intrebarea ta este: DA. O sa iti prezint siteul meu. Pentru ca informatiile turistice sunt esentiale inainte de alegerea unei destinatii http://ro.prontohotel.com
    permite comparatii intre preturile si serviciile oferite de prestatorii turistici din Romania, dar si din europa, prin filtrarea ofertelor existente in momentul cautarii

  2. Sa sti ca daca caut ce muzee sunt in Paris o sa gasesc „o groaza de informatii” pe siteul tau… cum am spus e foarte departe de un site de turism.

    Intre o baza de date cu hoteluri/pensiuni/etc si un site de turism este o mare diferenta.

Comments are closed.