Facebook Chat in Pidgin

Posted by

Pentru ca sunt cateva persoane care nu folosesc messengerul dar folosesc facebook la greu si pe care e bine sa le pot intreba cate ceva din cand in cand am hotarat sa adaug un nou modul interfetei mele de online messenger.

facebook on pidgin by haotik

Bineinteles ca eu am instalat manual pluginul, ca asa se fac treburile in „hard mode”, dar dupa aceea am descoperit ca exista in repository-ul de la ubuntu. Deci tot ce trebuie sa faci pentru a avea si Facebook Chat instalat in Pidgin trebuie sa dai urmatoarea comanda:

sudo apt-get install pidgin-facebookchat

Dupa ce ati executat urmatoarea comanda si ati instalat pluginul pentru Pidgin ar fi bine sa restartati Pidgin-ul. Apoi lafel cum adaugati un cont nou de orice fel, YM, IRC se selecteaza din pop-up Facebook, se pune adresa de mail si parola si treaba e rezolvata. Inca nu am testat daca pot pune userii respectiv in grupuri sau ce se poate intampla daca ii mut in grupuri in afara de cel default numit Facebook

Din pacate sau din fericire, apar online tot timpul pe facebook acum, sper sa nu creada lumea ca toata ziua stau doar pe facebook. Inca nu stiu cat de util sau interesant e sa ai si aceest chat dar de vreme ce sta la un loc cu celelalte ferestre de chat sub forma de taburi nu are cu ce sa ma deranjeze.

La inceput a dat ceva rateuri si mi-a blocat Pidgin-ul dar pana la urma pare sa mearga perfect.

2 comments

  1. functioneaza…numai ca la contactul care ma intereseaza pe mine sa vad cronologia , imi arata numai cea din ultimele 2 zile, in schimb la celelalte contacte reusesc sa vad complet…problema e ca am o certete de 90%ca discutia pe chat a fost stearsa intentionat.cum pot rezolva problema?va multumesc

Comments are closed.