Fii blogger oficial la Mobile Marketing Conference

Posted by

mobile_marketing_conference Pentru mine personal, Mobile Marketing Conference este unul din cele mai importante evenimente din an sau poate cel mai important, nu atat pentru ceea ce se intampla acolo, cat pentru faptul ca a insemnat un moment de cotitura in viata mea si a acestui blog.  Bineinteles ca nu se putea sa lipsesc de la acest eveniment si, chiar daca zilele imi sunt numarate (de concediu) si deja imi trebuie 12 zile de concediu pentru calatoria mea in Japonia, am decis sa fac un efort deosebit si sa gasesc resurse ca sa pot participa si anul acesta la Mobile Marketing Conference.

Revenind la subiectul din titlu, ca in fiecare an, partenerul oficial, adica Nokia, cauta 4 persoane active in social media care sa poarte titlul de bloggeri oficiali ai evenimentului. Acestea vor putea testa in ziua conferintei unul din cele mai noi terminale Nokia si vor putea crea dupa aceste terminale continut despre eveniment. Bineinteles ca intrarea pentru cele 4 persoane este gratuita.

Pentru inscriere trebuie sa dai un e-mail la office [AT] evensys.ro in care sa spui, alaturi de numele tau si datele de contact si referinte despre conturile tale din social media: blog, twitter, facebook. Pentru ca e destul de mare cererea, ar fi bine sa trimiti e-mailul cat mai rapid pentru a nu rata unul dintre cele 4 locuri.

Daca te intrebi care sunt cerintele pentru a incerca sa obtii acest statut de blogger oficial, ei bine, sunt urmatoarele: trebuie sa fii pasionat de tehnologie, blogging si social media si trebuie sa dovedesti acest lucru prin faptele tale, adica prin articole scrise pe blogul tau, evenimente la care ai participat si asa mai departe.

Nu mai are rost sa spun ca poti avea multe de castigat prin participarea ca blogger oficial la un asemenea eveniment, asa ca iti urez succes. Ne vedem acolo si sper sa am si eu ceva interesant cu mine, dar nu de la Nokia, ci de la Samsung bineinteles.

2 comments

Comments are closed.