Gata mah, imi fac cont unde vreti voi, numai lasati-ma in pace

Posted by

A inceput acum cateva zile cu un telefon. Buna ziua, suntem de la ING, avem o oferta deosebit de interesanta pentru firme, daca aveti cateva momente…

Le-am explicat ca am fost super multumit de colaborarea mea cu Banca Transilvania, si ca e si asa destul de complicat sa dai un nou cont la clienti, etc, si ca nu sunt interesat.

Asa ca azi dimineata… zbang…. un e-mail cu super oferta lor. Ma amuzat si l-am sters. Asta seara …. zbang…. un sms de la ei, cu aceasi super oferta.

Avand in vedere ca siteul este under construction stau si ma intreb de unde au stiut ca am firma, nr de tel si e-mailul acesteia. In plus am un card la ei, personal, dar la ei scrie ca sunt programator si nu zice nimic pe acolo de firma mea, asta daca nu au detectivi particulari iar datele detinute de ei nu arata ca un dosar de la securitate.

Deci sa revenim la subiect, oare maine ce mai urmeaza, sa ma astepte un reprezentant de la ei la mine la usa cand vin de la munca?

Si ce drak vreti sa fac cu contul ala, sa platesc comisioane de intretinere si de tot felul de rahaturi pe care le bagati pe gatul oamenilor (sau al firmelor).

Firma mea oricm nu are bani, si de vreo 3 luni platesc din salariu abonamentul Vodafone ca in contul fimei bate vantul. Deci scutiti-ma.

One comment

Comments are closed.