Google si-a deschis sediu in Romania (Partea a III-a)

Posted by

Tot netul vuieste si nimeni nu stie nimic clar. Nimeni nu stie daca google vine sau nu in Romania.

Dupa mai multe investigatii am gasit pe daylibusiness.ro ceva informatii despre sediul actual.

Filiala locala a Google are sediul in cladirea firmei de avocatura Musat&Asociatii din nordul Bucurestiului.
Sediul Google Bucharest SRL se afla pe Bulevardul Aviatorilor, nr.43, la adresa respectiva aflandu-se si sediul societatii de avocatura Musat&Asociatii. Numarul de telefon cu care Google Bucharest figureaza pe site-ul Ministerului de Finante este acelasi cu cel al firmei de avocatura.

„Acesta este un sediu provizoriu, infiintat de avocati pentru Google”, a spus luni un reprezentant al receptiei cladirii Musat&Asociatii. „Momentan in sediu nu exista niciun reprezentant al Google”, a mai spus sursa citata.

Contactati de catre DailyBusiness, oficialii Musat&Asociatii nu au facut comentarii pe acest subiect, motivand prin „natura confidentiala a raporturilor avocat-client”.

Totul pare dupa parea mea a manarie din partea firmei de avocatura pentru a castiga ceva renume. Reprezentatul local al Google se pare ca nu stie nimic, dar spune ca nu e ceva anormal ca compania mama sa nu anunte reprezentantii locali despre asfel de miscarii.

Deocamdata un mister total legat de aceasta miscare, doar multe valuri pe internet. Probabil ca nu era pregatit nimic oficial inca ci doar a observat cineva firma inregistrata la Registrul Comertului si de aici toata nebunia. Probabil anuntul oficial ar fi fost facut dupa ce ar fi cumparat cladirea si cand totul ar fi fost gata pentru deschidere.

2 comments

  1. as vrea sa stiu cum sa sterg poze depe google voi stiti astept un raspuns .0756901492-bogdan

  2. te duci pe site-ul unde le-ai publicat si le stergi. daca ti le-a copiat cineva si le-a postat pe alte site-uri nu prea ai ce sa faci…asta e riscul internetului.

Comments are closed.