Google stie ca sunt anti-google

Posted by

De cand cu nebunia despre cel mai misto tip din Romania, am vrut sa fac si eu 2 experimente, nu atat ca sa castig, ca nu am nici o sansa in fatza expertilor seo si nici a spamerilor, dar vroiam sa mai invat cumva despre comportamentul motorului de cautare.

Drept urmare am pus un post aici pe blogul asta, sau doua, si am creat un subdomeniu celmaimistotipdinromania.i3.ro

Nu am facut nici spam, nici cine stie ce promovare abuziva, nu am facut mai nimic, si nici nu am apucat sa fac, cred ca subdomeniul apucasem sa il bag in vreo 5 directoare si sa pun link catre el pe 2-3 siteuri. Era cam pe pozitia 20 in google.ro iar blogul acesta era undeva pe pozitia 80. Dupa vreo 2 zile m-am trezit ca daca caut „celmaimistotipdinromania.i3.ro” nu mai gaseste google nimic, deci subdomeniu a fost banat, iar daca caut cel mai misto tip din romania si ma uit in primele 500 de rezultate, nici urma de haotik.ro pe acolo.

Ar mai fi o chestie cu un comentariu pus pe zoso.ro cu numele din cuvintele cheie cautate si cu adresa catre subdomeniul de pe i3.ro. Poate zoso are prieteni la google si le-a dat un e-mail.

Avand in vedere ca nu am facut nici scam nici nimic, e clar cu nu putea un algoritm oricat de inteligent ar fi sa faca asta, ci doar o inverventie umana mai mult sau mai putin intentionata. Cineva din google nu ma are la suflet, e clar ca intelege limba romana, si ca e undeva in preaja mea.

Ar mai putea fi faptul ca nu ma pricep la SEO, dar cum se face ca am rezultate multumitoare pentru siteurile altora. Ca de acolo nu se stie ca face seo Haotik.

Ar mai putea fi ca sunt eu paranoic, dar totusi lucrurile astea au fost prea dubioase, probabil aia de pe primele poziti au facut spam la greu si sunt acolo, in concurs.

Inca odata mi s-a demonstrat ca nimic nu e drept le lumea asta, si sincer nu m-ar mira ca si concursul asta sa fie o manarie, si oricat si orice ar face un om nu il va putea da jos pe Boby Voicu de pe prima pozitie daca anumiti „oameni” nu vor sa se intample asta, oameni care cumva lucreaza la google.