Grand Theft Auto V – mai mult decat un simplu joc

Posted by

GTA5 O reclama care a devenit viral. Grand Theft Auto V prezinta o experienta de joc incredibila. Trebuie sa recunosc ca eu nu am mai urmarit in mod curent ultimele generatii de jocuri, dar uitandu-ma la clipul de prezentare, am avut impresia ca jocul face un salt enorm in industria jocurilor.

Ma insel?

De fapt jocul tinde sa creeze o lume virtuala, in care numarul de actiuni posibile este enorm de mare. Poti sa joci golf, sa conduci avioane, sa te bati, s.a. . Cred ca poti sa faci orice in joc. Dupa asta urmeaza lumile virtuale in care vom pierde sute de ore jucandu-ne. Ma gandesc ca o pereche de ochelari 3D precum cei de  la Oculus vor crea o experienta de joc apropiata de lucrurile pe care le experimentezi in realitate.

Nu pot sa ma bucur decat ca peste 20-30 de ani voi putea trai intr-o lume virtuala atat de bine realizata, incat va putea fi comparata cu lumea viselor sau cu lumea reala. De asemenea, e interesant de urmarit ce se va intampla in contextul unor realitati virtuale, in care personajele din joc sunt de fapt alti jucatori.

Cred ca o sa reiau discutiile pe tema asta martea (cand discutam despre tehnologie), sau miercurea (cand avem „ora” de filozofie), pana atunci insa va las sa urmariti clipul:

6 comments

  1. mult succes jucatorilor eu unul nu ma intereseaza absolut deloc asa ceva.Oricum jocul e tare asta e clar…

  2. De ce spui ca nu te intereseaza? Chiar si eu care nu-s un jucator inrait parca m-as juca asa ceva.

  3. Cred ca poate juca oricine, doar ca cerintele hardware ma indoiesc ca sunt prea jos.

Comments are closed.