Haotik: 4 ani de twitter

Posted by

 Se pare ca in luna mai sunt foarte productiv sau foarte deschis la a incerca noi lucruri, pentru ca in aceasta luna se intampla o groaza de onomastici, am avut 5 ani de blogging si de existenta ca Haotik.ro, am avut ieri ziua lui sefu’  si am azi ziua de nastere a contului meu de twitter, care face nu mai putin de 4 ani.

Sa traiasca nasu’ mare, adica Piticu si, nu in ultimul rand, cei 2000+ de urmaritori care urmaresc zi de zi tot ce spun eu prin intermediul acestui canal. Sper sa fie util si interesant ceea ce transmit.

Cand stau si ma gandesc ca era cat p-aci sa nu apuc nici cei 4 ani, pentru ca in urma cu ceva vreme, nicio luna de zile sa nu fie de atunci, am vrut sa sterg contul, nu pot sa spun decat ca ma bucur ca totusi pot exista si in aceasta parte a internetului.

Stiu ca in ultima vreme nu am fost foarte activ, ca am lasat o groaza de mesaje automate sa va invadeze, totusi, din feedback-ul primit, oamenii sunt multumiti de link-urile interesante care vin prin acest canal de social media in mod automat. Inca nu pot sa va spun prea multe despre planurile de viitor ale contului, ca momentan este un mix intre viata mea (ca personaj fantastic) si viata creatorului meu, Dragos.

De asemenea, profit de aceasta ocazie pentru a-mi cere scuze oficiale in fata celor 2000+ de followers-i pentru textele nu tocmai frumoase pe care le-am dat pe twitter in urma cu ceva vreme, a fost o greseala care nu se va mai repeta. Totusi, tot raul spre bine, daca nu ar fi existat acel incident, nu m-as fi nascut si nu as fi putut trai cu adevarat ca personaj de poveste. Va pup pe toti si va iubesc.

Aaa… si sa nu uit de diploma, diploma de vechime pe twitter. Am inramat-o si pus-o in casa mea virtuala, pentru a o putea admira in fiecare zi.

Haotik 4 ani twitter

2 comments

  1. La Multi Ani si sa ne bucuri mereu cu stiri si informatii interesante!

Comments are closed.