Cele mai influente conturi de twitter din Prahova

Posted by

infulenta haotik twitter Daca saptamana trecuta faceam un top al celor mai influente bloguri din Prahova, bazate pe datele celor de la Edelman, astazi am zis sa vin cu un top si mai interesant, si anume, cel al conturilor de twitter din Prahova.

Stiu ca nu sunt toate; sa colectezi manual datele pentru 300 de conturi de twitter nu era tocmai o munca usoara, asa ca am ales sa ma rezum la cele 25 de conturi ale celor 25 de bloguri de top din Prahova si sa vedem cum stam.

Deci cumva sunt corelate aceste conturi de twitter cu conturile bloggerilor din topul precedent.

Era oarecum de asteptat ca @raavi sa fie pe locul 1 al clasamentului, ma bucur ca sunt pe locul 3 in clasament si sunt cateva surprize placute @lyvy2a si @saramonn care ocupa locurile 4 si 5 din clasament.

top influeta twitteristi prahova

La final, o sa va las pe voi sa considerati relevant sau mai putin relevant si acest top si sa ne vedem cu bine la urmatorul clasament al acestor minunati oameni care construiesc blogosfera prahoveana.

4 comments

  1. De ce trebuie sa localizezi toata treaba asta cu blogul si twitterul? te pregatesti de alegeri? Chiar trebe sa inventati cate un „special olympics” sa castige orice grandoman un loc pe podium? multumeste-te ca existi pe net. daca nu apari pe primele locuri in prahova, vei restrange aria de cautare,si te vei intreba : care sunt cele mai influente conturi de twitter din cartierul in care stau?

  2. @cojo sincer nu stiu, explica la ei pe site ce inseamna fiecare parametru, am citit dar mi-a fost sila sa traduc, in plus sefu nu ma plateste si pentru traduceri 🙂

  3. @irelevant nu sunt primul care face topuri pe judete, se numesc statistici regionale, in general agentiile sunt interesate de astfel de date pe care le ofer eu, nu am facut pe Ploiesti macar vreodata topuri asa ca presupun ca tu ai o problema personala cu statisticile regionale si nu ca exista intradevar o problema in sine.

Comments are closed.