Haotik.ro: 5 ani de video

Posted by

 Ieri pe 20 martie s-au facut 5 ani de cand am urcat pentru prima oara pe youtube un clip video. Motiv pentru care am hotarat sa vad caror clipuri se datoreaza cele 90.000 de vizualizari ale contului meu.

Asa ca am facut un top  5 al celor mai vizualizate dintre ele, ma asteptam sa fie altele, de fapt nici eu nu stiu exact la ce ma asteptam, dar e interesant mixtul de evenimente filmate care au dus la aceste recorduri.

Si e foarte interesant ca in top 5 sunt doua videouri despre acvaristica, categoria despre care nu am mai scris pe blog de foarte mult timp datorita faptului ca am un blog dedicat pentru asta de ceva vreme. 

Pasiunea mea pentru acvaristica face ca pe primul loc sa fie un clip cu neoni care are nu mai putin de 13,924 de vizualizari in cei 3 ani de existenta. Pesti de acvariu (neoni)

Pe locul al doilea a fost un accident surprins live de catre camera aflata pe bordul masinii mele si cele 13 secunde au obtinut in doar 2 ani 13,342 de vizualizari. Accident DN1 A Boldesti Scaieni

Pe locul al treilea se afla o scurta filmare a ceea ce ma asteptam sa gasesc doar pe taramuri straine. Strandul cu Valuri. Un rezultat surprinzator as spune, avand in vedere ca mai exista video-uri de genul acesta pe youtube si nu stiu daca al meu are ceva interesant in el. Acesta a obtinut 8,760 de vizualizari.

Din nou pe locul 4 vine un filmulet video dedicat pasionatilor de acvaristica, de data aceasta cei 130 de pui de scalar au fost actorii care au generat 8,022 vizualizari.

Iar pe locul 5 vine o porcarie de filmare facuta cu aparatul foto a unui idiot. Comentariile de ambele parti de la el arata ca lumea e trista, si e pacat. As fi preferat sa fie urmatorul clasat pe locul 5. Mi-a luat taticu strada aduce 7,089 de vizualizari contului meu de youtube.

De asemenea am mai observat ca in cursul diverselor video-uri facute de mine, cele pe care le-am promovat cu ajutorul blogului in diverse competitii au scos in jur de 500-600 de vizualizari, de unde trag concluzia ca asta ar putea fi cifra la care pot ajunge cu un video fara foarte multa promovare.

Update: Aaa si am uitat sa va invit sa dati subscribe canalului meu de youtube.

7 comments

  1. Nu m-am uitat de cand am cont, m-am uitat la data de postare a primului video.

  2. Si cu ce te ajuta statisticile astea? Conteaza doar pentru linistea ta sufleteasca sau iti aduc vreun beneficiu vizualizarile astea multe?

  3. Cu ce ajuta statisticile? Haotik, pot sa raspund eu la intrebarea aditzei? Pentru cineva pentru care bloggingul a ajuns sa fie egal life, statisticile despre ceea ce intereseaza publicul trebuie sa conteze macar un pic. Un alt motor al acestei postari este chiar postarea in sine. Cand noi citim blogurile lui Haotik, el este interesat sa fim cat mai departe de zero. Se afla intr-un colt al internetului si conteaza fiecare comentariu pentru ca el sa nu fi scris degeaba. La fel si cu clipurile, nu vrea sa le fi incarcat degeaba. Pe deasupra, el este si informatician, deci numerele, entitatile cu care lucreaza calculatorul, sunt foarte importante. Poate ca Haotik, face acum niste cercetari sa vada ce reclame poate sa faca. Si nu cred ca nu il intereseaza reclamele. Intr-un articol anterior a vorbit de http://www.libris.ro, chiar daca el nu a pus pe primul plan reclama, a reusit. Cei care au comentat s-au uitat pe site. Alt motiv, este competitia. Un numar este mic sau mare prin compaatie. La un joc, gamerii incearca sa obtina un scor mai mare fara sa ii ajute neaparat cu ceva real. PostHuntingul pe un forum la fel. Daca vrei sa ajungi in topul carcotasilor pe acest blog, comentezi cat mai mult. Haotik nu a facut topul carcotasilor degeaba. Cu siguranta isi doreste sa ne intrecem…. Numerele sunt viata noastra… Aditza, ce-ar fi fost viata noastra daca numerele nu ar fi existat?

  4. As mai adauga la ce a spus Adi si faptul ca nu stau prea bine la numarul de subscribers pe youtube si nu mi-ar strica macar 100 de subscriberi la canal, deci scopul era si unul de promovare al canalului respectiv de youtube.

  5. Statisticile sunt bune, cine considera ca ele sunt nefolositoare probabil nu tinde sa isi promoveze articolele

Comments are closed.