Iar m-am trezit cu martori lui Iehova la usa

Posted by

Mamaie a mai venit odata, dar nu sa convins bag seama ca nu prea poti sa te intelegi cu mine usor. Doar ca de data asta a luat cu ea pe unu mai tanar (40-50 de ani) si mult mai capabil dediscutii. Cand i-am zis lu mamaie ca biblia e falsa si ca nu e chiar asa cum zice acolo s-a cam suparat si a vrut sa plece. Tot tragea de asta tanar, hai sa mergem hai sa mergem.

Cel tanar mai citise si el cate ceva, se pare ca si-au mai schimbat doctrinele si nu mai o dau cu Iadul, parca ar accepta si putin despre reincarnare. Cu alte cuvinte omul a vazut ca nu sunt de ieri de azi pe terra si ca am habar despre ce vorbesc, ca am citit foarte multe carti si era interesat sa schimbe idei noi si chiar cauta adevarul saracu.

Mamaie se plictisise pentru ca ea nu vrea sa asculte doar sa explice ce minunat o sa fie cand o sa ajungem in rai si sa ne sperie cu sfarsitul lumii. Doar prorocii au prevazut lumea si Nostradamus saracu era invinuit ca nu a prezis tunami si alte evenimente catastrofice ca de, daca te apuci de prezis evenimente din viitor, apai prezicele pe toate bai nene.

In fine, nu m-am gandit niciodata ca astia de vin pe la usi sa raspandeasca cuvantul (drak stie al cui) ar putea sa plece ingandurati de ce le spun eu.

Oricum i-am explicat ca mai bine ar da cu matura prin centru sa avem un oras mai frumos decat sa bata din usa in usa sa incerce sa convinga lumea de lucruri despre care nici nu are rost sa discutam.

Exemplu era exagerat dar ei nu s-au prins de idee din pacate. Dar e clar ca putem construii un paradis aici pe pamant, si o putem face noi, fara sa ne dea nici un dumnezeu cu nu stiu ce biblie in cap.

Cand ma uit la mamaie aia si la altii de genul, ca ii gasesti peste tot… minti inchise in creditele lor mai mult sau mai putin stupide, stai si te gandesti daca nu ne meritam soarta pe care o avem.

SI eu am credintele mele, stati linistiti, si pot fi foarte false sunt constient de asta, dar asta e problema mea nu a altora. De exemplu cred in reincarnare, clar, cred ca am traint in atlantida si am fost printre primile „unitati de constructiie” ale unei civilizatii pe terra. De ce le-am zis „unitati de constructie” si nu oameni? Pentru ca unele lucruri nu le construiesti intr-o viata si atunci vi de cateva ori pe pamant ca sa reusesti sa faci ceva. Si mai cred ceva cu tarie, ca trebuie URGENT sa ne apucam sa recontruim lumea, sa contruim paradisul pe pamant. Chiar daca sunt multe forte care nu vor asta, poate de data asta nu o mai dam in bara ca la Atlantida si reusim. Cert e ca multi vin acum si lucreaza la acest plan. Si rezultatul se va vedea in curand. Mult mai curand decat credeti.

One comment

  1. Iti impartasesc cateva dintre ideii, de exemplu din punct de vedere al religiei nu am nici o credinta si cred ca nu ar trebui sa asteptam sa murim ca sa traim, ci sa ne bucuram de timpul care il avem pe pamant, sa nu mai asteptam minuni fiindca din punct de vedere al probabilitatii faptul ca ne aflam in acest moment aici este o minune mult mai mare decat orice alt ceva.
    Sunt de acord cu faptul ca tehnologia si progresul in stiinta sunt mult mai importante decat orice religie, cat despre reincarnare nu stiu ce sa zic, ar fi frumos sa fie asa.

    Sarbatori fericite ! :))

Comments are closed.