Idei pentru Cosmote

Posted by

Acum ceva vreme aveati o cartela cu 1 cent cu care ati cam rupt piata. Mai aveti posibilitatea sa dati astfel de cartele. Ar fi interesant daca ati oferi din nou cartele cu 1 cent celor care isi pastreaza numarul din alta retea si vine cu factura sa demonstreze ca avea abonament la o alta retea.

In felul asta nesimtiti de la Orange si Vodafone ar fi loviti unde ii doare mai tare, in abonamente, si poate in felul asta se trezesc naibi la realitate si incep sa redevina ce au fost odata, sau sa ofere serviciile care le ofereau odata.

Sa nu credeti ca acesta e vre-un advertorial, nu am avut niciodata cartela/abonament Cosmote si nici nu am in plan. Doar asocierea cu Romtelecomul si cu sistemul comunist din Romtelecom ma face sa nu iau niciodata in calcul cosmote ca o retea viabila. Dar poate mai scutura pe aia de la Vodafone ca prea au devenit niste nesimtiti.

Pe langa patanile personale legate de Vodafone si Orange va mai pot da cateva exemple citite doar saptamana asta prin blogosfera:

Simona , Enkumber si Subiectiv

3 comments

 1. Astept cu nerabdare serviciile de internet si atunci o sa ii ador cu adevarat! Pe cosmote zic. Nu tin minte sa fi avut probleme majore cu ei. Nu mi-au activat Romingul odata si am ramas in plop putin, dar atat :).

  Iar cu Vodafone si Orange mai am povesti. ultima e cu orange, a schimbat mama abonamentele iar vanzatorul i-a bagat cu japca in contract si optiunea de internet cu toate ca ea specificase CLAR da nu are nevoie pt ca nici macar tel compatibil nu are. Greseala ei ca nu a citit contractul cap-coada.

 2. Sa zicem ca eu sunt de la Cosmote.
  Crezi ca le voi propune colegilor mei sa introduca o cartela de 1 cent pentru abonatii altor retele tocmai pentru a-i determina pe ceilalti sa devina mai competitivi?

  Si de asemenea, dupa ce spui asta imi faci colegii de la Romtelecom „comunisti”, banuiesc tot pentru a ne motiva pe noi cei de la Cosmote sa oferim o cartela de 1 cent…

  Cartelarii sunt in general usor de castigat si la fel de usor de pierdut, toti operatorii cauta abonati, oameni care sa garanteze operatorului un venit minim constant, care sa sprijine planurile de viitor ale operatorului (extinderi si modernizari ale retelei, diverse actiuni, sponsorizari), fara abonati retelele nu ar putea fi la fel de prezente in viata noastra a tuturor, asta este un nou motiv pentru a nu oferi o cartela de 1 cent.

  Pe de alta parte, niste cartele oferite gratuit sau aproape gratuit din cand in cand unor categorii de persoane care nu au avut pana in acel moment un telefon este un gest frumos si poate insemna mai tarziu chiar un abonat in plus pentru operatorul care le ofera, de aceea si Cosmote ofera astfel de cartele abonatilor care decid sa isi prelungeasca abonamentul detinut sau sa il schimbe cu unul din oferta curenta.

 3. Draga Robert, dupa inversunarea cu care ii aperi e clar ca lucrezi la ei. Imi pare rau ca au un retardat ca tine angajat acolo. Nici macar nu ai fost in stare sa citesti ce am scris.

  Sa iti explic ca pentru idioti ca poate intelegi si tu. Eu am abonament in Vodafone si vreau sa imi pastrez numarul in reteaua Cosmote. In felul asta e clar ca pastrandu-mi numarul in noua retea automat renunt la abonamentul in vechea retea, adica in Vodafone. De asemeanea cred ca iti trebuia un creier de geniu ca sa iti poti da seama ca in loc de o cartela cu 1 cent poti oferii un abonament cu 1 cent, eventual si pe 2 ani. Am precizat in postul de mai sus ca omul sa vina cu o factura de la vechea Retea, ca sa arate clar ca e abonat acolo. Tocmai pentru ca stiam cat de importanti sunt abonati si nu cartelisti am insistat ca celelalte retele sa fie lovite in abonati, acolo unde ii doare mai tare.

  Dar creierul tau de comunist a inteles cu totul alceva, si mi-a confirmat inca odata ca cu toate serviciile de cacat oferite de Vodafone nu se merita sa trec la Cosmote ever. Probabil o sa trec la Orange ca parca nu s-au nesimtit atat de tare ca cei de la Vodafone.

Comments are closed.