Imi plac sporturile extreme

Posted by

Daca ar fi sa spun cuiva de ce imi plac aceste sporturi extreme nu stiu daca as putea sa ii spun dincolo de adrenalina de ce sunt asa de incantat de ele. Unele le-am incercat, altele nu am avut ocazia inca sa le incerc.

Oricum noua reclama la GoPro HERO HD 2 suprinde cam toate lucrurile care mi-ar face placere sa le incerc macar o data in viata. Unele le-am incercat, unele nu. Bineinteles ca o parte din ele vor fi surprinse de o astfel de camera de filmat, pentru ca am pus ochii de asa ceva de cateva luni bune si cum se gaseste buget cum luam una.

Pana atunci insa va invit sa vizionati reclama care a strans peste un milion de vizualizari in primele zile ale aparitiei, devenind viral. Si bineinteles ca se apropie de doua milioane in momentul in care scriu acest articol.

2 comments

  1. Nu stiu daca as incerca chiar toate sporturile din acest clip, dar pot sa spun ca acesta camera e senzationala, cum poti surprinde asa momente e de vis…
    Te incadrezi in clip, ti-ar trebuii o astfel de action camera sa postezi pe blog peripetiile de pe partie, si mie mi-ar trebuii una in masina sa postez nebuniile din trafic. :))

Comments are closed.