In afaceri banii nu se numara cu DACA

Posted by

Tot vad pe net oameni care numara castigurile din online punand 100 de daca inaintea banilor.

Daca siteul asta imi aduce cu AdSense 2 euro, si daca o sa am 1000 de siteuri o sa gastig 2000 de euro pe luna. Nimeni nu face socoteala ce munca insemana 2000 de siteuri, ce timp, ca tre timp si sa arunci un wordpress pe ele si ceva continut si asa mai departe.

Daca luna viitoare o sa am 500 unici pe zi, si peste doua luni o sa am 1000 o sa castig atatia bani.

Daca inca 8 luni nu pica siteul ala o sa am o groaza de bani. Aici isi inchipuie ca daca a facut 2 euro prima luna si 20 a doua, o sa faca 200 a treia, si 2000 a patra. Tot un fel deca.

Daca merge siteul iti dau tie 50% din profit, daca nu, ai luat teapa fraiere si ai muncit degeaba.

Si bineinteles ca exemplele pot continua, gasesc zilnic oameni care numara banii cu DACA. Nici macar nu-si imagineaza ca s-ar putea ca cei de la AdSense sa le blocheze contul cand ajung la 100 de euro , sau 75 cat mai e acuma, si asa mai departe. La ei banii castigati sunt defapt banii care vor venii in cele mai bune conditii.

Nici nu are rost sa vorbesc in acest articol de bussines plan, de marketing plan sau alte chesti de genu acesta pentru ca articolul este adresat unor oameni care sunt norocosi daca scot 50 de euro pe luna si care nu au nici o idee despre ce inseamna o afacere. Dar castigul lor e „garantat”.

Ar trebuii sa nu uitam ca pe internet lucrurile sunt foarte nesigure si ca nu are ce cauta in ecuatile matematice cuvantul DACA.

One comment

Comments are closed.