In criza de personalitate

Posted by

Spuneam in gluma acum cateva zile unei amice ca sunt in criza de personalitate. Nu-mi mai place vechiul Haotik si nu ma pot intoarce la ceea ce am fost, noul Haotik e cam idiot si cam dus cu capul si iar nu e bine, asa ca sunt in criza de personalitate.

Nu stiu cine sunt, cine sau ce as vrea sa devin. Si bineinteles ca intodeauna nu stiu nici incotro sa o apuc.

Exista perioade probabil in viata fiecarui om cand apar transformari, cand anumite rutine din creier se activeaza in timp ce altele inceteaza sa mai lucreze. Probabil s-ar putea numii maturitate, probabil s-ar putea numii alfel… nu stiu..

Oricum e o chestiune de alegeri ce masti alegem sa purtam, cum alegem sa ne comportam sau sa reactionam in anumite situatii. Sa speram ca Haotik 2.0 o sa fie tot lafel de prin de viata si de vesel ca si vechiul eu. Desi unele lucruri nu mai imi este aminte sa le fac, unele lucruri parca nu-mi mai plac.

4 comments

 1. ” … Probabil s-ar putea numii maturitate ….”

  Nu exista maturitate la barbati !…. parerea mea :))))))))
  Doar esti intr-o perioada plictisita, ia cumparati ceva jucarii noi, ca imediat iti trece 🙂

 2. haha..yo stiu ce ai=))…si interesanta carcoteala ai primit=))

 3. @florin Ai tot zis ca iesim cu elicopterele alea si nimic nimic, ce zici avem sanse in weekendul asta sa pun acumulatorii la incarcat?

  @piso zapacit Are si nu are legatura cu ce sti tu. Defapt cred ca are.

 4. weekend-ul care a trecut, am fost o fuga la mare 🙂
  Dar elicopterul meu e cam la pensie, acum zbor cu avionul. Ma duc la paulesti si zbor pe acolo, daca mai mergem in weekend, te anunt; mai ales daca vine lume multa ai ce vedea.(eu am un pricajit de avion, dar au altii cu motoare termice etc.)

Comments are closed.