In perioada 24-26 mai sunt la Constanta

Posted by

meseria-de-travel-writer La sfarsitul saptamanii viitoare sunt pe la Constanta, respectiv 24-26 mai. Daca am cititori de pe aici care vor sa iesim la o cola sau la o bere, dati un semn si poate reusim sa ne vedem. Cel mai probabil sambata am cam toata ziua disponibila.

De asemenea, o sa am nevoie de ajutorul vostru, a celor care cunoasteti zona in legatura cu sfaturi privind diferite locatii.

In primul rand, ma intereseaza obiectivele turistice. Sunt cu ochii pe delfinariu (acvariul l-am vizitat mai demult), dar sunt deschis si la orice alte sugestii: muzee, parcuri de distractie, orice.

In al doilea rand, ma intereseaza daca exista Starbucks in Constanta, ca vreau si eu sa experimentez cum e sa fii nomad antrepreneur. Din ce am vazut eu pe site-ul lor, nu pare sa existe.

In al treilea rand, ma intereseaza informatii legate de transportul in comun: tramvaie, autobuze, trolee, metrou (glumesc). Exista un abonament pe o singura zi? Este valabil pe toate mijloacele de transport in comun sau doar pe cateva? Care este cel mai usor mod de a te deplasa in oras? Mentionez ca am si masina cu mine. Exista automate de parcare ca in Brasov? Se plateste la ora? La zi? E mai facil sa mergi cu mijloacele de transport in comun?

Daca aveti raspunsuri la intrebarile de mai sus, sau orice alte sugestii, lasati-le in comentarii. Nu-mi recomandati minunatii din afara orasului, pentru ca e foarte putin probabil sa ma duc…, sau ziceti ca cine stie ce-mi face cu ochiul si ma ispiteste.

4 comments

  1. zici ca mergi in los angeles frate, de atatea informatii ai nevoie! du-te linistit, o sa le gasesti pe toate intr-un loc, constanta e oras mic, oamenii vorbesc romaneste. o sa te descurci.

  2. M-am descurcat si in Japonia in zone unde nu doar engleza dar si literele latine erau un semn mare de intrebare pentru locuitorii zonei, asa ca nu imi fac probleme. Incercam doar sa iau extra info care sa ma scuteasca sa stau eu pe net dupa ele.

Comments are closed.