In sfarsit am motorul meu…

Posted by

Azi am dat si restul de bani pentru motor si am facut propriuzis actele de vanzare-cumparare si toate cele. Deci de azi abia, intra motorul in stapanirea mea si nu mai mi-l ia nimeni. Oricum asta ma bagat intr-o groaza de datorii din care caut sa ies cat mai repede si fara rate la banca daca se poate. Aaaa… nu v-am zis, la banca inca duc acte, sau ma rog inca ma mai asteapta cu acte, ca eu dupa ce le-am tot dus in fiecare zi cate o alta foaie m-am cam saturat si i-am lasat sa astepte sa le mai duc si restul, nu prea stiu bine in ce consta restul asta, probabil o factura de utilitati pe care sa scrie si numarul strazii ca doar atat lipsea din cea veche. Sa astepte, ca uite acum le-o duc, in 2-3 saptamani/lunii.

Revenind la motor, urmeaza partea a doua de acte, alea pe care tre sa le fac eu si pentru care o sa mai alerg zilele astea pana o sa mi se faca rau. Dar deja suntem obisnuiti cu birocratia din romania, si ne asteptam la orice, chiar si sa mearga foarte repede.

Pana atunci sa socotesc datoriile care le am, si care cred ca in momentul asta sunt fara numar ca la manelisti.

1. 2.600 euro – online.
2. 2.000 ron – L.
3. 5.000 ron – D.
4. 400 euro G.
5. 200 euro G. (echipamente)

Nu vreau sa trag linie, dar e clar ca am de tras multe lunii de acum incolo. Si cu toate astea inca mai sper la 2 saptamani de vacanta petrecute in austria la ski. Nu vreau sa renunt, pentru ca nimic nu e mai minunat ca snowboarding-ul.