Infografic Haotik.ro – analytics (6-12 decembrie)

Posted by

infographics Pentru ca am vazut ca va plac infograficele, dar si pentru ca ati cerut mai multe date legate de trafic si vizitatorii de pe site, am decis sa vin azi cu un nou infografic generat doar cu date din analytics. Din pacate nu-l pot seta, sau nu stiu eu cum se poate face asta pentru o luna intreaga, asa ca va prezint datele pe ultimele sapte zile.

Puteti vedea insa cateva date care zic eu ca sunt interesante. Mi-ar fi placut sa fie si alte date mai concise in acest infografic, dar se pare ca deocamdata e destul de simplist. Oricum, datorita simplitatii lui, e usor de urmarit si analizat.

Despre tool-ul cu care l-am creat, am sa va vorbesc separat intr-un articol zilele urmatoare, dar cum banuiesc ca nu o sa aveti rabdare pana atunci, va dau de pe acum link-ul: create.visual.ly. Face si alte chestii dragute, cum ar fi un infografic despre pagina de facebook, infografic pe care l-am atasat bonus la finalul articolului.

Google-Analytics-138688051118ca9f85-8085-455d-b4b7-f57e2ea06a49

Infografic Facebook Haotik.ro Fan Page

Facebook-Insights-1386878531d22727d3-f8f9-4f8a-b0a3-4c1d50e7ad8f

Daca stiti si alte tool-uri care fac infografice, lasati-le in sectiunea de comentarii, ca sunt interesat de ceva pe care sa-l pot configura si o data pe luna sa ia cateva date din analytics, facebook si twitter si sa creeze ceva pe gustul meu.

11 comments

  1. Am vazut si eu asta, mi-ar fi placut sa ofere alte date. Ma gandesc sa iau un template de pe net si sa pun eu datele care imi trebuie si sa fac infograficul.

  2. Dar cum de ești așa de targetat pe Brazilia ?:) Credeam că sunt mai mulțoi români în Spania decât în Brazilia. 🙂

  3. Nu ai inteles, infograficul de mai sus e facut automat, eu as fi pus si mai multe date dar nu am putut nici macar sa selectez perioada, mi-ar fi fost util sa il fac tot pe luna noiembrie ca sa fie un ad-on la celalalt.

  4. Or fi brazilienii aia de zice Stefand e ei mai sus :))) Sa-mi ziceti si mie cand are loc vre-un meci de fotbal Romanai – Brazilia sa bag si eu un articol. 🙂

Comments are closed.