Intrerupatoare in doza clasica rotunda in gama Sercom Electric – vezi aici mai multe detalii

Posted by

Orice modificare fie ea din interiorul sau din imprejurimile casei este necesara o lista cu toate materialele ce nesesita a fi cumparate in vederea finalizarii proiectului dumneavoastra. Dupa ce lista este facuta si bugetul stabilit, urmatorul pas important ar fi gasirea unui magazin care va pune la dispozitie toate obiectele de care aveti nevoie, de preferat.

Ei bine, acest articol are misiunea de a va informa despre Sercom Electric si despre produsele pe care le are in stoc. Daca sunteti la la momentul de fata in cautarea unor intrerupatoare in doza clasica rotunda sau a unor corpuri de iluminat, atunci puteti lua in considerare un astfel de magazin care va ajuta sa va faceti faci stocul cu tot ce aveti nevoie.

Intrerupatoare rotunde pentru un uz practic

Intrerupatoarelerotunde din doza clasica sunt un tip de comutator electric utilizat pentru a intrerupe sau a deschide circuitul electric al unei surse de lumina sau a unui dispozitiv electric. Acestea se monteaza de regula intr-o cutie electrica rotunda si sunt prevazute cu o placa decorativa pentru acoperirea sursei de curent.

De obicei intrerupatoarele rotunde se gasesc in diverse dimensiuni, dar sunt disponibile in diametre standard special pentru a se potrivi cutiilor electrice rotunde. Sunt niste elemente care sunt utile, mai ales atunci cand se vorbeste despre renovari sau despre anumite imbunatatiri aduse spatiului.

Intrerupatoarele rotunde functioneaza printr-o miscare de rotatie sau apasare a butonului. Rotatia sau apasarea comutatorului in pozitia “pornit” sau “oprit” controleaza fluxul de electricitate catre dispozitivul conectat. Acestea sunt potrivite pentru iluminatul interior si exterior, ventilatoare, prize electrice sau alte dispozitive care necesita un control al functiei de pornit/ oprire.

Sercom are un stoc diverse de produse

Pentru acele proiecte de tip diy se pot cumpara diverse produse pentru instalatiile electrice din cadrul Sercom Electric. Magazinul are o gama variata de intrerupatoare, trasee pentru cabluri, scule si unelte si obiecte pentru casa si gradina. Daca doriti sa cumparati anumite articole si aveti nevoie de sfaturi din partea echipei Sercom Electric, nu ezitati sa le cereti. Veti putea sa aflati cu exactitate care este rolul fiecarui produs si daca acesta va fi intr-un fel de folos.

Este bine de stiut faptul ca Sercom Electric este acel magazin de unde cei care detin afaceri in domeniu isi pot aproviziona stocul cu ceea ce au nevoie. Se ofera preturi speciale pentru acestia, in acest fel putand sa-si doteze complet magazinul, facand in acelasi timp si economii semnificative.

Puteti plasa comanda cu tot ce doriti de pe sercomelectric.ro. Intr-un timp relativ scurt veti putea sa incepeti proiectele mult dorite si sa aduceti casei mai multa eficienta si practicitate. Se ofera transport gratuit la acele comenzi cu o valoare mare. Astfel veti plati doar produsele, fara sa mai tinetii cont si de costul transportului. Accesati pagina oficiala si aflati mai multe informatii de maxim interes pentru dumneavoastra.

La nevoie apelati la Sercom Electric!

Contact:

+40 753 234 068
online@sercomelectric.ro