Joburi de top in IT

Posted by

Pentru ca e toamna, si in timp ce unii numara bobocii, altii sunt in cautarea lor, saptamana aceasta, mai spre final, are loc o noua editie a targului national de joburi, destinat angajatorilor de top.

De asemenea, in ziua de sambata ma gasiti si pe mine pe acolo, reprezentand cu mandrie una din companiile de mai jos.

Le-am aranjat in ordine alfabetica pentru a nu exista discutii legate de ordinea lor.

1and1 Internet Romania

Compania a fost infiintat in 1988 de catre Ralph Dommermuth in Montabaur (Germania). Are alte cateva sedii in Germania (Karlsruhe si Zweibruchen). Are de asemenea sedii in mai multe locatii din intreaga lume printre care si Bucuresti. Sediul din Bucuresti are aproximativ 200 de angajati. Firma se plaseaza ca una din cele mai mari din lume pe piata de hosting.

Joburi 1and1 Romania: aici

Adobe

Prezenta in Romania inca din 2006, a intrat pe piata romaneasca prin achizitia companiei Interact Online. Am cunoscut o parte din oamenii de acolo acum doua veri la o petrecere la mare despre care v-am povestit atunci. O companie de asemenea foarte faina.
Joburi Adobe: aici

Google

Din pacate, din cate stiu eu, inca nu angajeaza programatori in Romania, oricum va pun o pila la Bogdana daca chiar credeti ca aveti experienta necesara sa lucrati in aceasta companie.
Joburi Google: aici

IBM

La finalul lui 2010 avea aproximativ de 1.400 de angajați în cele cinci centre prin care activează in Romania.
Joburi IBM: aici

Microsoft

Este prezenta in Romania inca din 1992, are doua centre la noi in tara, unul de suport in Bucuresti si unul de dezvoltare in Timisoara. Peste 300 de angajati in cele doua centre. Sunt oameni super faini in aceasta companie, pe cativa din ei avand placerea sa ii cunosc la diverse evenimente.

Joburi Microsoft: aici

Oracle

Prezenta in Romania din 1995, are peste 1700 de angajati.

Joburi Oracle: aici

One comment

  1. Ha! merci de informatii, tocmai lucram la o pagina pe blogul meu cu oferte de angajare.

Comments are closed.