Jocuri de societate sau ce fac blogerii la plictiseala.

Posted by

Abia sosisem de la bucuresti ca si sare cineva pe mine ca zbang , Enkumber ma numit sa continui unul din jocurile care se practica mai nou pe bloguri. Prima oara cand am citit nici nu pricepeam despre ce e vorba, porma am fost lamurit. Cum aflu tre sa pun repede pe blogul meu o poza de pe desktop-ul meu din momentul ala si sa numesc alte 2 bloguri care sa faca asta.

L-am dezamagit pe Enkumber cand i-am spus ca nu practic asfel de jocuri. Si in al doilea rand, lasand laoparte faptul ca sunt rupt de oboseala. Desktopul meu e classified, lafel ca si programele din systray si asa mai departe. Nu vreau sa stie nimeni ce antivirus folosesc. Ce programe folosesc, sau ce id-uri aveam deschise in momenul ala. Cand fac un printscreen chiar si din browser am grija ce siteuri am deschise si cenzurez bara de start pentru ca o consider ca face parte din zona privata a vieti mele.

Poate in momentul cand trebuia sa fac printscreen-ul ala tocmai vorbeam cu fata aia de i-am promis nevestii ca i-am dat ignore acum 5 luni. Glumeam. Dar desktop-ul si calculatorul meu personal este ceva personal nu de pus aiurea pe net.