La ce folos un blog personal daca nu poti scrie ce vrei pe el

Posted by

Stiu ca suna ciudat. Cum nu poti scrie ce vrei? Poti scrie absolut ce vrei pe blogul personal. Pe bune? Oare poti scrie absolut orice? Eu zic ca nu. Blogul tau e citit de prietenii tai, de colegi de munca, de cunoscuti. Deci nu poti scrie orice. Si asa cand am scris ca am trecut la o noua „religie” si ca duminica imi inchid telefoanele prietenii mei s-au simtit deranjati oarecum de textul de acolo. Oare daca imi fac amanta pot scrie pe blog? Sa imi dea mama sau nevasta cu laptopul in cap? Nu stati linistiti mama nu imi citeste blogul, sau cel putin nu cred.

Deci cum spuneam, nu poti scrie pe blog tot ce te doare, tot ce simti, tot ce traiesti sau vezi. Si atunci la ce rost un blog personal. Cand am pornit la ideea de blog am pornit la ideea de jurnal personal. Dar parca tot mai bun era cel din adolescenta, ala pe caiet, care sti ca nu il citeste nimeni si unde te poti regasii doar tu si gandurile tale.

Intrebarea e cat de departe poti merge? Cat de departe ai curaj sa mergi? Dar clar nu poti scrie chiar orice pe blog.

2 comments

  1. ufff, de cate ori intru trebuie sa-mi reactivez cunostintele de aritmetica!

    just kidding. 😀

    si acum, la subiect: asa e, ai dreptate, daca blogul tau e citit de persoane pe care le cunosti si in viata reala, parca nu-ti vine a varsa toate secretele, visele si fanteziile personale in blog. dar mai exista varianta de blog oarecum anonim, pe care sa nu-l arati nimanui din cei care te cunosc.

  2. Ce rost sa ma prezint in fata lumi cu anonim? Imi fac blog personal ca sa arat lumii cine sunt, sa imi prezint valoarea sau incultura intregului mapamond.

Comments are closed.